Za Rovinjsku noć - Parni valjak
Objavljeno: 01.08.2014. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 1875 pregleda \\ likes 0 comments 0

Rovinjska noć, tradicionalna je zabavna manifestacija s dugogodišnjom tradicijom koju već više od 45 godina organizira gradska Turistička zajednica. I ove je godine za građane Rovinja i njihove goste pripremljen atraktivan muzički program - svojevrsna glazbena poslastica za ljubitelje glazbe koji će se odvijati na različitim lokacijama.

Rovinjska noć započet će u subotu 23.08. na glavnom gradskom trgu u 21,00 sati nastupom domaće grupe MK4, nakon čega slijedi veliki koncert jednog od najpopularnijih domaćih pop sastava „Parni valjak“.

Kao pokretači čitavog vala rock i pop-rock grupa na našim prostorima, od svog osnutka 1975. godine do danas sastav je objavio mnogo hitova koje će rovinjska publika ovom prilikom imati priliku čuti uživo, poput „Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i niz drugih uz koje su odrastale starije generacije, a uz njih zaplešu i današnji mladi.

Na trgu Riviera će s početkom u 21,30 sati nastupiti rovinjska grupa Le monde. Veliki tradicionalni vatromet u trajanju od 20 minuta ispucat će se nakon ponoći, nakon čega će se nastaviti sa zabavom do kasno u noć.

Sljedećeg dana, u nedjelju 24.08., u 21,00 sati na pozornici Trga maršala Tita nastupit će grupa Dream Project, nakon čega će u 22,00 sati gošća večeri iz Velike Britanije, Gabrielle, prirediti poseban glazbeni užitak izvođenjem svojih hitova poput „Dreams“, „Walk on By", „Out of Reach“ i ostalih koji su joj donijeli svjetsku slavu.

Na trgu Riviera će s početkom u 21,00 sati nastupiti rovinjske grupe Party band i Master band. Gastronomsku ponudu za brojne posjetioce na mjestu održavanja dvodnevne manifestacije priredit će „Maistra d.d.“ s hotelom „Adriatic“, Udruga „Kuća o batani“, a vrhunska rovinjska vina i maslinova ulja predstavit će rovinjski renomirani vinari i uljari.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Rovinj, a drugu godinu za redom manifestaciju podržava i Zagrebačka banka kao sponzor.

Heroj Grada
Komentari.