Veliko priznanje za Rovinjski Beach Bar
Objavljeno: 15.03.2016. \\ Rovinj. \\ 3842 pregleda \\ likes 0 comments 0

Mulini Beach bar, rovinjskog hotela Monte Mulini našao se na ovogodišnjoj zlatnoj listi osam najboljih klubova na plaži koju je nedavno objavio prestižni svjetski časopis Condé Nast Traveler.

“Modernistički uređeno bijelo šetalište proteže se od luke prepune jahtama sve do ove isklesane plaže na kojoj su posađeni timijan, ružmarin i elegantni mornarsko-plavi suncobrani, a osoblje s veselim slamnatim šeširima miješa Caipirinhe od manga i nosi hobotnicu, kuskus s mentom i kapare u prelijepim posudama”, ističu u časopisu dodajući da između kupanja u toplome moru bistrom poput rakije, obavezno treba dobro proučiti vinsku kartu Mulini Beach bara.

Cijelo područje uvale Lone, Mulini Beach plaža u sklopu koje se nalazi i nagrađen bar, te šetnica čiju arhitekturu potpisuje višestruko nagrađivan arhitektonski studio 3LHD, potpuno su obnovljeni 2014. godine i otada privlače uzdahe i pohvale svih prolaznika i gostiju. Nagrađen bar sa svojih pedesetak sjedećih mjesta nalazi se u samom središtu istoimene plaže u Rovinju, u uvali podno hotela Lone i Monte Mulini te pored bogate ponude pića i napitaka, nudi jela koje potpisuje šef kuhinje hotela Monte Mulini.

Heroj Grada
Komentari.