Veliki interes javnosti za akciju 'Hodanjem do zdravlja'
Objavljeno: 21.11.2014. \\ Politika. \\ Rovinj. \\ 698 pregleda \\ likes 0 comments 0

Klub žena IDS-a izuzetno je zadovoljan rezultatima akcije „Hodanjem do zdravlja – Camminando verso la salute“, čija je završna etapa bila prošle nedjelje na Kamenjaku u Puli.

- Želimo se zahvaliti brojnim građankama i građanima diljem Istre koji su nam ovih dana čestitali na uspješnoj akciji s kojom smo, barem malo, pomogli djeci s posebnim potrebama u Umagu, društvu tjelesnih invalida Pazin, te djeci u Rovinju, Buzetu i Dječjeg doma Pula, kazale su predstavnice Kluba žena IDS-a.

S obzirom na veliku podršku te na interes za sudjelovanje koje su nam ukazali građani tijekom prijašnjih akcija, Klub žena IDS-a odlučio je da će održati akcije „Hodanjem do zdravlja“ koje su bile otkazane zbog nepovoljnih metereoloških uvjeta.

Stoga, najavile su, da će se u subotu 22. studenog 2014. godine održati akcija u Poreču. Okupljanje je predviđeno u 10:30 sati kod gradskog kupališta u Poreču. - Osim što će se hodati za zdravlje i za humanitarne svrhe, ovu ćemo subotu hodati i za sve žene žrtve nasilja, kazale su predstavnice KŽ-a IDS-a.

Naime, u subotu će Klub žena IDS-a ujedno obilježiti Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama i zajedno sa „Sigurnom kućom Istre“ dijeliti letke koje će osvijestiti javnost o tom velikom problemu. Klub žena IDS-a poziva sve građane, a posebice s Poreštine, da svojim hodanjem obilježe Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama.

Heroj Grada
Komentari.