Večernji život u Rovinju
Objavljeno: 03.08.2017. \\ Vaše vijesti. \\ Rovinj. \\ 8549 pregleda \\ likes 0 comments 0

Trenutno gosti mogu uživati u dva vrlo ralzličita večernja Rovinja: od onih luksuzni mjesta do onih starih uličnih. Kombinacija ova dva Rovinja, koji se u cijenama ne razlikuju toliko drastično kao u svojim definicijama, čini jedan od perfektnih večernjih izlazaka u najljepšem istarskom gradu.  Odabrali smo i kratko opisali nekoliko (po nama) kvalitetnih lokacija, no jedno je sigurno ... Rovinju treba još takvih primjera:

 

Lounge & cocktail bar Ocean Prime

Novo otvoreno mjesto koje tijekom dana pruža trenutke opuštanja, a navečer se pretvara u open air klub koji nudi dobru zabavu uz more i prekrasan pogled na Rovinj. Osoblje je ljubazno i brzo, ambijent udoban i lijep.

Rockerski Buzz

Taj mali bar skriven iza gostionica na rivi, može se ponositi izvrsnim izborom piva. Drže valjda sve što vrijedi piti, a može se nabaviti u Hrvatskoj:od Zmajskog Pozoja do Orvala i Chimaya. No, osim piva, dobar razlog za kasnovečernje piće u Buzzu su ljudi. U Buzz dolaze gotov isključivo Rovinježi, ribari, konobari i kuhari.

Noćni Dance Club Boa

Moderan Noćni klub u samom centru grada.

Art Public Bar (Artemis)

Mali bar na dvije etaže, skriven između starih Rovinjskih kuća u glavnoj ulici Carrera, isto kao i Buzz može se ponositi izvrsnim izborom piva. Osim dobrih piva i prigodno aranžiranom prostoru veliki plus je i živa muzika.

Heroj Grada
Komentari.