Uprava Mirne podnijela žalbu protiv rješenja o obustavi postupka
Objavljeno: 05.03.2014. \\ Politika. \\ Rovinj. \\ 472 pregleda \\ likes 0 comments 0

Uprava Mirne, sukladno zakonskom roku, 5. ožujka je podnijela žalbu protiv rješenja o obustavi postupka predstečajne nagodbe s ciljem poništenja zadnjeg ročišta i zakazivanja novog, na kojem bi se ponovno razmotrile sve činjenice i argumenti te spasila 252 radna mjesta i očuvala proizvodnju odnosno osigurala budućnost 1000 obitelji vezanih uz Mirnu.

Podršku žalbi Uprave Mirne iskazali su i radnici i sindikalna podružnica Mirne, koji su na jučerašnjem zboru radnika donijeli odluku o punoj potpori Upravi Mirne na podnošenje žalbe na rješenje o obustavi postupka predstečajne nagodbe i operativnom restrukturiranju Mirne Rovinj od 25. veljače 2014. godine, a koju su putem dopisa 4. ožujka poslali i Ministarstvu financija odnosno ministru Liniću.

Podršku Upravi koja je tijekom proteke dvije godine uspostavila izvrsnu suradnju s ribarima te platila sve zaostale obveze, dok se tekuće podmiruju u rokovima, iskazali su i ribari pismom podrške te svojim potpisima, u vjeri da će svojim glasom i podrškom pomoći u borbi protiv stečaja Mirne, očuvanju proizvodnje i radnih mjesta zaposlenih i ribara, očuvanju jedne od najstarijih tvornica ove vrste u Europi.

Heroj Grada
Komentari.