Uključi se u aktivnosti oko referenduma o energentu TE Plomina 3
Objavljeno: 13.03.2015. \\ Politika. \\ 852 pregleda \\ likes 0 comments 0

Stanovnici Labinštine idu na savjetodavni referendum o Plominu 3 u nedjelju 29. ožujka, dok savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o energentu za TE Plomin III traje do ove nedjelje, 15. ožujka 2015. Još uvijek se stignete uključiti i dati svoj doprinos u donošenju ove značajne odluke koja se tiče zdravlja svih nas građana Istre, a koja će zasigurno imati ozbiljne posljedice za okoliš naše regije.

Molimo vas da zbog iznimne važnosti koju tema predstavlja u ukupnim aktivnostima vezanim za Referendum o energentu za TE Plomin III uključite čim veći broj naših članova i simpatizera.

Stoga vas pozivamo da se u narednim danima uključite u što većem broju te da:

- Odgovorite na kratku anonimnu anketu o energentu u TE Plomin III (LINK)

- Ispunite obrazac za dostavu mišljenja, primjedbi i komentara na referendumsko pitanje (LINK)

- Prijavite za sudjelovanje na savjetodavnoj konferenciji, koja će se održati u Labinu 21.03.2015. (LINK)

Napominjemo da je opredjeljenje Istarske županije o izgradnji TE Plomin III jasno od samoga početka. Prostorni plan Istarske županije definira plin kao energent za TE Plomin III, a IDS-DDI, kao odgovorna stranka, želi da građani direktno sudjeluju u odlučivanju o projektima koji se tiču kvalitete njihovog života, zdravlja i okoliša.

Uvjereni smo da ćete se maksimalno angažirati u gore navedenim aktivnostima oko savjetodavnog referenduma, kao i da ste upoznati s činjenicom da uspjeh ovog referenduma može osigurati kvalitetnije uvjete života građana Istarske županije u budućnosti.

Heroj Grada
Komentari.