U Rovinju održana prva profesionalna modna revija
Objavljeno: 11.08.2014. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 1314 pregleda \\ likes 0 comments 0

U Vitality baru rovinjskog hotela Eden u petak 8. kolovoza održana je modna revija zagrebačke dizajnerice Sonje Lisch i modne kuće Lisson koja se svojim unikatnim odjevnim predmetima po prvi puta predstavila istarskoj odnosno rovinjskoj publici.

Moja priča, naziv je modne revije dizajnerice Sonje Lisch koja je kolekcijom proljeće-ljeto dala naslutiti što će se sve nuditi u novoj trgovini dizajnerske odjeće u hotelu Eden koja bi, zahvaljujući odličoj suradnji sa rovinjskom Maistrom, početkom iduće godine trebala krenuti sa radom.

Među brojnim uvaženim gostima koji su svojim dolaskom dali podršku sinoćnjoj reviji bili su i predstavnici Maistre, operni pjevač Ronald Braus, ravnatelj rovinjske bolnice „Prim. Dr. Martin Horvat“ i najbolji mladi znantvenik na svijetu Marinko Rade, proslavljeni hrvatski vaterpolski reprezentativac Goran Volarević kao i mnogi drugi.

Ova poznata zagrebačka dizajnerica nije skrivala zadovoljstvo uspješno održanom modnom revijom kakvu Rovinj do sada nije ugostio, kazavši kako se nada da će gosti i građani prepoznati vrijednost ovih unikatnih odjevnih predmeta.

Heroj Grada
Komentari.