Sve spremno za Rovinjsku Noć
Objavljeno: 27.08.2016. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 4364 pregleda \\ likes 0 comments 0

Rovinjska noć, tradicionalna je zabavna manifestacija s dugogodišnjom tradicijom koju već više od 55 godina organizira gradska Turistička zajednica.

I ove je godine za građane Rovinja i njihove goste pripremljen atraktivan muzički program - svojevrsna glazbena poslastica za ljubitelje glazbe koji će se odvijati na različitim lokacijama.

Rovinjska noć započet će u subotu 27.08. kada će na glavnom gradskom trgu u 21,00 sat nastupiti domaća grupa Party band, nakon čega slijedi nastup grupe Funbox.

Na trgu Riviera će s početkom u 21,00 sat nastupiti grupe Energy i Laguna band.

Sljedećeg dana, u nedjelju 28.08., u 20,00 sati program će započeti promenadnim nastupom rovinjske Limene glazbe i Rovinjskih mažoretkinja gradskim ulicama i uz rivu. U 21,00 sat na pozornici Trga maršala Tita nastupit će domaća grupa Le monde, nakon čega će u 22,00 sata uslijediti veliki tradicionalni vatromet u trajanju od 15 minuta.

Nakon vatrometa u 22,15 na glavnoj bini svoj će koncert održati Severina, najveća hrvatska glazbena zvijezda. Severina će prirediti poseban glazbeni užitak izvođenjem svojih hitova od „Dalmatinke“, „Tvoja prva djevojka“, „Prijateljice'', „Dobrodošao u klub“, „Italiana“, pa do hitova „Gas, gas“, „Brad Pitt“, „Silikoni“ , kojima će rasplesati prisutne i svojom snažnom energijom podignuti atmosferu na glavnom gradskom trgu.

Program: 27.08. 2016.

Trg m. Tito: 21,00 – Party band, grupa Funbox

Trg Riviera : 21,00 – grupa Energy, Laguna band

28.08. 2016. 20,00 – Limena glazba i Rovinjske mažoretkinje, promenada gradom

Trg m. Tito : 21,00 – grupa Le Monde, 22,00 – vatromet, 22,15 – Severina

Gastronomsku ponudu za brojne posjetioce na mjestu održavanja dvodnevne manifestacije priredit će turistička tvrtka „Maistra“, Udruga „Kuća o batani“, vrhunska rovinjska vina predstaviti će rovinjski renomirani proizvođači Vivoda, Smoljan i Matošević, a okuse istarskog pršuta pršutana Milohanić.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Rovinj, a manifestaciju podržava i Zagrebačka banka kao sponzor.

Za potrebe održavanja manifestacije, u nedjelju 28.08. će biti na snazi posebna regulacija prometa i privremeno zatvaranje prometovanja ulicama od 18,00 do 03,00 kako slijedi:

Ulica Matteo Benussi Cio u cijelosti, osim dijela kod autobusnog kolodvora za vozila javnog prijevoza Ulica Funtana u cijelosti za sva vozila Ulica V. B. Lorenzetto u dijelu od raskrižja sa ulicom M.B. Cio do križanja sa Istarskom ulicom, osim za vozila javnog prijevoza Ulica Omladinska u dijelu od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom u pravcu marine za sva vozila Ulica Carducci u cijelosti za sva vozila, osim za vozila javnog prijevoza Obala V. Nazora u cijelosti za sva vozila Obala G. Paliage od okretišta „Mirna“ prema pješačkoj zoni, nakon što se popune parkirališta Istarska ulica nakon okretišta „Štanga“ povremeno, poradi rasterećenja ulaza prema centru, osim za vozila javnog prijevoza Ulica Mate Balote u cijelosti za sva vozila

Nova BESPLATNA parking mjesta; Sv. Vid, Zona Lamanova i Industrijska zona Gripole-Spine.

Dobrodošli!

Heroj Grada
Komentari.