Seksi Rovinjka: Odbila sam ponudu Playboya!
Objavljeno: 18.04.2014. \\ Rovinj. \\ 3090 pregleda \\ likes 0 comments 0

Sandra smatra da je Hrvatska još uvijek konzervativna zemlja koja ne razumije takvu vrstu umjetnosti.

- Moda je moj život. Posljednje snimanje, koje sam odradila sa Stjepanom Hauserom, je definitivno bilo i najzanimljivije – rekla je lijepa Sandra Cerin. Ljepotica se modelingom počela baviti već sa šesnaest godina. Sudjelovala je na brojnim izborima ljepote.

- Bilo je zanimljivih izbora od kojih su mi neki ostali u jako lijepom sjećanju. Jedno od najljepših i najzanimljivijih bio mi je izbor za Miss Europe u Parizu. Organizacija je bila odlična, bila su to tri nezaboravna dana. Na taj izbor su me kontaktirali organizatori gdje sam u konkurenciji od 400 ušla u uži izbor od 15 djevojka – prisjetila se Sandra. Bila je Miss Istre i Kvarnera, Miss Dijaspore, Miss Balkana… Osim toga, Sandra je bila i u spotu Dražena Zečića prije pet godina.

- Obrazovanje mi je uvijek bilo na prvom mjestu, srednja škola pa fakultet… Išla sam na tečaj za strane jezike, informatiku, a onda paralelno s tim sam se bavila Sandra Cerinmodelingom kad sam stigla. S godinama mi je išlo sve bolje, a kako sam osvajala lente tako sam dobivala ponude. Najviše snimanja imam sada i to me jako veseli – rekla je Sandra. Iako je navikla na fotoobjektive i kamere, ipak je jedno snimanje odbila.

- Kontaktirali su me da se skinem za domaći i strani Playboy, smatram da je to jedan svjetski priznati časopis, ali mi smo još uvijek konzervativna zemlja koja ne shvaća takvu vrstu umjetnosti – objasnila je. Sandri su roditelji najveća podrška u životu. Inače, ambiciozna Sandra je vlasnica centra za uljepšavanje.

Izvor: scena.hr
Heroj Grada
Komentari.