Saznajte gdje danas možete izaći i što možete vidjeti u Istri
Objavljeno: 06.09.2014. \\ Događaji. \\ 3401 pregleda \\ likes 0 comments 0

Napokon nam je stigao deveti mjesec, novi i uzbudljiviji partiji su na vidiku. Ako ste željni zabave i dobrog provoda pogledajte gdje se izlazi ovog vikenda, ne sumljamo da ćete se dobro provesti.

Prvi vikend u devetom mjesecu okarektizirati će kao zadnji vikend zabave i ludila za sve školarce, a i brojne maturante koji su taman stigli sa svog maturalnog izleta i ovu subotu odabrati će kao zaključak partijanja prije nove školske godine. Ako radite, sad već sigurno taman dolazite u normalu zbog ljetnog partijanja, pa iskoristite ovaj vikend da razbijete poslovnu monotoniju i malo se zabavite. Bilo kako bilo, ovo će biti još jedan uzbudljiv vikend, a kako ste se proveli možete pisati i na naš “zid”. Dosta priče, neka partijanje započne…
P.S. Spremamo novosti u vezi praćenja noćnih izlazaka u Istri, zato nas pozorno pratite slijedeći period i prvi saznajte o čemu je riječ :).

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.