Rovinjski biseri ponovno odlaze u Svijet
Objavljeno: 28.04.2017. \\ Vaše vijesti. \\ Rovinj. \\ 3941 pregleda \\ likes 0 comments 0

25.4.2017 iz naše Istarske najtrofejnije tvornice likera Darne iz Rovinja ponovno je u SAD otplovila čitava paleta proizvoda koja će već početkom lipnja biti plasirana na policama diljem Amerike.

Darna od 2013 godine izvozi Amaro i krem likere a po prvi puta u SAD-u bit će prezentirani i Rovinjski Pelinkovac, Kruškovac, Darna Domaći (Rum) uz već postojeći Amaro, Ovo liker i Čokoladni liker.

Kvaliteta tih proizvoda potvrđena je na svim najvećim svjetskim takmičenjima. 2016 godine – CWSA, Hong Kong-Zlato za Rovinjski Pelinkovac 2016 godine – IWSC, London-Zlato za OVO liker (jajčani liker) 2015 godine – IWSC, London-Izvanredno srebro za Rovinjski Pelinkovac i srebro za Amaro 2014 godine – WSWA, Las Vegas, USA-Zlato za Amaro I mnoge druge kako domaće tako inozemne nagrade.

Iz Darne, Rovinjske tvornice likera napominju kako su izuzetno ponosni da svojom kvalitetom te paletom proizvoda mogu biti ambasadori kako Rovinja, Istre tako i cijele Hrvatske na ovom izuzetno zahtjevnom tržištu poput Sjedinjenih Američkih država.

Heroj Grada
Komentari.