Rovinj.co (Visit Rovinj) Rovinjska turistička stranica koja je osvojila sve prve pozicije na internetu
Objavljeno: 21.03.2014. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 1251 pregleda \\ likes 0 comments 0

Rovinj.co je Turistički portal grada Rovinja koji je od strane svjetskog pretraživača Google zaslužio prve pozicije na njemačkom, talijanskom, engleskom, hrvatskom Google-u. Isto tako njihovi video zapisi Rovinja prešli su milijun pregleda na YouTube-u i tako pozicionirali se na sam vrh svjetske turističke ponude.

Ovo je odlična vijest za široku 'sliku' rovinjskog turizma, pošto takve pozicije na internetu garantiraju veliku količinu pregleda što i sa sobom vuče uspješna bookiranja za razne turističke usluge i privatne smještaje.

Uostalom, preko društvenih mreža Facebook , Google+, Twitter, ovu stranicu prati preko 10.000 jedinstvenih osoba svakog dana, što stvara direktnu komunikaciju sa gostima u realnom vremenu.

 

RED BULL AIR RACE PRIZNANJE

Red Bull je stranicu www.rovinj.co predložio kao najbolju preporuku rovinjske turističke ponude svim gostima Red Bull Air Race manifestacije, koja će se održati u travnju 2014. godine u Rovinju. Tako da već u ovoj predsezoni stranica broji preko 800 jedinstvenih pregleda na dan. To su brojke koje sa sobom nose veliki broj upita prema privatnim iznajmljivačima, i ostalim turističkim uslugama i tako pridonose u stvaranju bolje rovinjske predsezone.

 

Privatni iznajmljivači mogu besplatno registrirati svoje smještajne jedinice preko sljedećeg linka: www.rovinj.co/hr/informacije-za-iznajmljivace/

Heroj Grada
Komentari.