Prema turistima iz cijeloga svijeta, Rovinjski “Monte Mulini” je najbolji hrvatski hotel
Objavljeno: 26.01.2015. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 1784 pregleda \\ likes 0 comments 0

Rovinjski “Monte Mulini” proglašen je najboljim hotelom u Hrvatskoj na najvećem svjetskom internetskom portalu za putovanja, TripAdvisoru.

Luksuzni rovinjski hotel s pet zvjezdica “Monte Mulini”, proglašen je najboljim hotelom u Hrvatskoj na najvećem svjetskom internetskom portalu za putovanja, TripAdvisoru.

U rovinjskom hotelu turisti hvale sadržaje i usluge, naročito prostrane luksuzno dizajnirane sobe s balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na zalazak sunca na moru te osoblje hotela.

Na temelju milijuna komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih u jednogodišnjem razdoblju od putnika iz cijelog svijeta, koji ocjenjuju lokaciju, sobe, uslugu, kvalitetu spavanja, vrijednost za novac i čistoću, američki portal TripAdvisor objavljuje rang-liste turističkih smještajnih kapaciteta u različitim kategorijama, a upravo “Monte Mulini” čvrsto drži prvo mjesto na listi 25 najboljih hotela u Hrvatskoj.

Među prvih deset smjestili su se na 6. mjestu zagrebačka “Esplanade”, te “Trakošćan” na 9. mjestu. Na 14. poziciji je “Falkenstaeiner Iadera” u Zadru, 15. je zagrebačka “Astoria”, 16. “Miramar” Opatija, 17. “Park Plaza” Medulin, 18. “Kempinski” Savudrija, 20. “Park Plaza Histria” Pula, 21. “Laurentum” Tučepi, 22. “Laguna Parentium” Poreč, 24. “Valamar Riviera” Poreč, a listu na 25. mjestu završava zadarski “Falkensteiner Adriana”.

Heroj Grada
Komentari.