Rovinj je domaćin pravoj košarkaškoj poslastici
Objavljeno: 07.05.2015. \\ Sport. \\ Rovinj. \\ 1097 pregleda \\ likes 0 comments 0

Rovinj je domaćin pravoj košarkaškoj poslastici koja će se odigrati u utorak, 12. svibnja u dvorani Gimnasium gdje će se u 12. kolu Lige za prvaka susresti Cedevita i Kvarner. Ovo je prvi puta da je Istra odabrana za odigravanje košarkaške završnice što dovoljno govori o važnosti same utakmice.

U dogovoru Košarkaškog kluba Rovinj kao domaćina i zagrebačkog prvaka, ovo je prvi put da je Rovinj i Istra domaćin prvoligaškoj završnici koja će na jednom mjestu okupiti brojne hrvatske reprezentativce i talentirane košarkaške nade.

U prilog kvalitete košarke koja će se u utorak odigrati u Rovinju govori i činjenica da je Cedevita, finalist ovogodišnje ABA lige i osvajač ovogodišnjeg Kupa Krešimira Ćosića, zasigurno jedan od najboljih klubova u regiji a riječki Kvarner, kao dugogodišnji sudionik Lige za prvaka, iz godine u godinu raste i stvara nove košarkaške nade i talente.

Iz KK Rovinja poručuju kako sva djeca do 15 godina imaju besplatan ulaz na utakmicu dok je za ostale posjetitelje i ljubitelje košarke, karta simboličnih 20 kuna.

Heroj Grada
Komentari.