Rovinj ima svoj parfem Profumo di Rovigno
Objavljeno: 28.01.2016. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 2373 pregleda \\ likes 0 comments 0

Supružnici Samantha (41) i Christian (42) Salvi osmislili su parfem koji miriše na Rovinj. Parfem je oduševio brojne turiste ali i Rovinježe.

U tom gradu živimo od rođenja i u njemu smo se upoznali još kao djeca, a u braku smo 13 godina. Obožavamo svoj grad koji je predivan i htjeli smo napraviti nešto posebno i drugačije, nešto po čemu će svi koji dođu u Rovinj pamtiti taj grad. Radili smo na tome više od dvije godine, a osmislili smo i žensku i mušku verziju parfema - kazali su supružnici koji su bili kandidati na županijsku nagradu "Zlatna koza". Parfem Rovinja ima u sebi cvijeće i biljke koje se mogu naći u tom istarskom gradu.

„Došla sam na ideju sasvim slučajno, a kada nešto zaželim, sve ću napraviti da se i ostvari. Parfem ima sve "gušte" Rovinja i zapravo sadrži sve ono što se može naći po vrtovima našeg grada. Ženski "profumo di Rovigno" tako u sebi ima breskvu, narcis, đurđicu, jorgovan, a u muškoj verziji parfema kojeg je osmislio Christian, ima dosta note mora, poput lavande, limuna i bijele ambre. Proizvod smo zaštitili u Hrvatskoj ali i na europskoj razini - rekli su supružnici. Njihova je inovacija izašla i u jednom švicarskom magazinu, uz bok najvećim dizajnerima parfema.

„Još smo uvijek zaljubljeni i sretni, a veliku moć u tome ima baš naš grad kojem smo se htjeli odužiti na neki način. Tako smo osmislili i razne mirise za ambijente, koji su dobili nazive po rovinjskim ulicama. Samantha je logo koji sadrži i grb tog istarskog grada, nacrtala ručno, a parfem je rađen u jednom venecijanskom laboratoriju - kaže Christian.

Heroj Grada
Komentari.