Red Bull Air Race Party u Rovinju
Objavljeno: 27.05.2015. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 1801 pregleda \\ likes 0 comments 0

Red Bull Air Race svjetsko prvenstvo ovoga vikenda u Rovinj dovodi najbolje svjetske akrobatske pilote, ali i najbolju zabavu za više od 50.000 gostiju. U prostorima stare tvornice duhana u neposrednoj blizini središta Rovinja održat će se dva velika partyja, a glavne zvijezde bit će regionalna glazbena atrakcija The Frajle.

Večer uoči Red Bull Air Racea, u petak 29. svibnja publiku u Rovinju očekuje Flying Sensation Party na kojemu će biti predstavljeni svi piloti koji će se dan kasnije natjecati u uvali Valdibora, leteći brzinama i do 370 kilometara na sat između 25 metara visokih zračnih vrata. Goste će zabavljati DJ-a Tompa, DJ Phat Phillie i DJ Bizzo.

Prvi dan Red Bull Air Racea 30. svibnja završava velikim partyjem Flying Frajle, a uz nastup istoimene novosadske grupe goste Rovinja očekuje i natjecanje u jedenju muffina. Ulaznica za oba partyja mogu se kupiti na ulazu u staru tvornicu duhana, po cijeni od 75, odnosno 100 kuna za drugu večer.

Za goste Rovinja koji će uživati u akrobacijama pilota Red Bull Air Race osigurano je 12.000 sjedećih mjesta na tribinama, a u prodaju je pušteno još 23.000 stajaćih karata. Trkalište će biti postavljeno uz sjevernu obalu u blizini starog grada, zbog čega će uoči, za vrijeme i neposredno nakon Red Bull Air Racea na snazi biti poseban režim prometovanja, parkiranja i plovidbe.

Prošle godine je prvi Red Bull Air Race u Rovinju izazvao interes više od 280 svjetskih medija, a sama manifestacija proglašena je događajem godine u Hrvatskoj. Drugo izdanje natjecanja, po prvim najavama, pobuđuje još veće zanimanje medija.

Heroj Grada
Komentari.