Radna akcija čišćenja Rovinjske Bolnice
Objavljeno: 11.03.2014. \\ Rovinj. \\ 778 pregleda \\ likes 0 comments 0

Na inicijativu ravnatelja Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Prim.Dr.Martin Horvat“ i Komunalnog servisa grada Rovinja, organizira se ekološka akcija čišćenja objekata i bolničkog okoliša kako bi se osvježio izgled naše bolnice. Ekološka akcija održati će se dana 15.03.2014. s početkom u 8 sati.

Svoje učestvovanje na akciji već su najavili osoblje bolnice, Komunalni servis grada Rovinja, Udruga umirovljenika grada Rovinja, Valalta, DVD Rovinjsko Selo, Odbojkaški klub Mirna Rovinj, članovi Fitness studia Lea's Gym iz Rovinja te članovi Aikido klub Rovinj.

Za sada očekujemo oko 150 sudionika. Pozivaju se na pripomoć sve zainteresirane udruge te i sami građani Rovinja i okolnih naselja. Cilj akcije je zajedničkim snagama urediti zgrade, plažu i park oko bolnice, kako bismo se mogli kvalitetnije predstavljati našim pacijentima.

Ujedno obilježavat će se i dan otvorenih vrata Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Prim.Dr.Martin Horvat“, kojim se želi bolnica i bolničko osoblje približiti našim cijenjenim građanima. Pozivaju se svi zainteresirani na obilazak našeg parka te na upoznavanje našeg kompetentnog zdravstvenog i ne-zdravstvenog kadra. Kako Vam je već poznato, Rovinj je domaćin Red Bull Air Race manifestacije gdje će bolnica imati visoki stupanj pripravnosti te je to još jedan razlog da bolnici i njenom okolišu vratimo izgled prihvatljive uređenosti.

Potreba za uređenjem je velika, od bojanja ograda, bojanja zgrada i stolarije, košnja travnjaka, čišćenje plaže, oluka i slično. Pozivaju se svi zainteresirani da donesu alat potreban za bojanje i/ili uređenje parka oko bolnice te dobro raspoloženje. Osigurat će se marenda i osvježenje za sve sudionike radne akcije te muzika koja će sigurno doprinijeti podizanju radne atmosfere.

Heroj Grada
Komentari.