Pregled događanja ovog vikenda u Istri (19. - 21.04.)
Objavljeno: 19.04.2014. \\ Događaji. \\ 980 pregleda \\ likes 0 comments 0

Zahvaljujući Uskrsu ovog vikenda imamo pregršt događanja na poluotoku. Donosimo vam jedan cjeloviti pregled po cjeloj Istri gdje možete izaći i dobro se zabaviti.

Već danas (19.04.) imamo pregršt događanja diljem Istre. Ponuda je raznovrsna, pa svatko će lako pronaći svoj žanr, i utočište gdje će provesti ovu noć, pa počnimo redom. Ako se večeras zateknete u Puli svakako skoknite do Arube tamo vas očekuju prekrasne hostese na party-u “Masterpiece of nature” a za zabavni i plesni dio programa pobrinuti će se popularni DJ Nikola Z Kukurini. Club Špica u Vodnjanu ugostiti će Akord live Band koji će uz domaće zvukove i popularne ritmove zasititi svaku vašu želju za domaćom muzikom, ulaz je slobodan, a dobra atmosfera zagarantirana. U Žminjskom The baru atmosferu će zapaliti i publiku držati u transu Mauro Staraj i njegova La Banda, ovo je već provjerena formula za dobru zabavu i cjelonoćno pjevanje i skakanje na najpopularnije domaće hitove. Kraj Tinjana u Jolly Blue Club-u nastupa Alen vitasović i Macola Band, Alen će predstaviti svoju novu pjesmu Marija ni stila, a u pauzi DJ Corrado pobrinuti će se da atmosfera u clubu ne popusti.

Kaštelirska La Kabana biti će rasplesana uz Replay Band, a po već dobro uhodanoj shemi DJ Marko Londero sprema samo za vas domaće i strane hitove. DJ Luca Montecchi, inače resident DJ club NOA na Zrću zapalit će Pazinski Magnus, a zagrijavanje i okupljanje ekipe početi će već poslijepodne u Caffe Bar Epolon. Za sam kraj pregleda subotnje zabave na poluotoku ostavili smo jedan ekskluzivni event kojeg nikako ne smijete propustiti ako vam Poreč nije daleko, u dobro nam svima znanom Byblosu imamo event pod nazivom Easter Beats.

Gosti ovog ekskluzivnog partya su članovi nove generacije Slovenskih DJ-a Tomy DeClerque predvodi ovu večer uz već dugo znanog Eddie F. i najmlađeg talentiranog člana slovenske electro scene Alexa Cvetkova. Potporu za pultom pružiti će im domaće snage Bebetto i Toni Ter Wonder. Svakako event koji će zadovoljiti sve ljubitelje electro scene.


U nedjelju 20.04., točno na Uskrs imamo dva eventa. Prvi je u Mošćeničkoj dragi u Black & White-u, uz DJ Vedrana, nastupit će i D’Beni band, kako organizatori najavljuju to je ujedno i priprema za Gračišće uz dobro raspoloženje i kvalitetnu kapljicu. Drugi event nam se smjestio u Karojbu, caffe bar Kalipso vas poziva na Uskrsni party uz Smirnoff, DJ Dejvida i mnoštvo nagrada koje možete osvojiti kod zgodnih hostesa.

U ponedjeljak 21.04. svi putovi vode u Gračišće, već u 11h počinje svečano otvaranje 21. smotre vina uz narodne svirače i kvalitetno domaće vino, a naći će se tu još štošta za pojesti i pogledati. U 16h slijedi podjela odličja za nagrađena vina. Od 19h počinje noćni program uz DJ-a Nikola Z Kukurini, a u 21h u šatoru na igralištu popet će se na pozornicu Hladno Pivo, a uz njih DJ Luca Montecchi zaokružit će cijelu priču šta se tiče zabave u Gračišću. Bez razmišljanja, i ove godine 21. put za redom svi idemo u Gračišće na smotru vina.
Događaje u vašoj okolici, ili u vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri", događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.