Pozivamo Vas na tribinu: „VIŠE SPORTA – MANJE DEBLJINE“
Objavljeno: 22.03.2016. \\ Sport. \\ Rovinj. \\ 918 pregleda \\ likes 65 comments 8

Pozivamo Vas na javnozdravstvenu tribinu koja će se u sklopu međunarodnog dječjeg sportskog projekta „Snaga djece u pokretu“, održati u Rovinju, u četvrtak, 24.ožujka 2016. od 10,00 do 12,00 sati, u Multimedijalnom centru (MMC Rovinj).

Riječ je o međunarodnoj sportsko-zdravstvenoj manifestaciji, na kojoj ove godine sudjeluje 60 klubova s više od 1000 natjecatelja iz 7 zemalja kao što su Njemačka, Austrija, Mađarska, Italija, Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Organizatori tribine su Hrvatsko društvo za debljinu HLZ-a, Hrvatsko društvo za dijabetes i bolesti metabolizma HLZ-a, Hrvatsko endokrinološko HLZ-a, Hrvatski zavod za javno zdravstvo te Akademija zdravog življenja .

Teme ovogodišnje tribine „VIŠE SPORTA – MANJE DEBLJINE“ su :

Prof.dr.sc. Davor Štimac: Debljina – epidemija modernog doba, predsjednik hrvatskog društva za debljinu HLZ-a

Prof.dr.sc.Goran Palčevski: Debljina u dječjoj dobi – nemojmo zatvarati oči pred problemom

Doc.dr.sc.Sanja Klobučar Majanović: Komplikacije debljine – bolje spriječiti nego liječiti

Prof.dr.sc. Dario Rahelić: Debljina i dijabetes idu „ruku pod ruku“ , predsjednik hrvatskog društva za dijabetes i bolesti metabolizma HLZ-a

Mirela Marić, Mag. nutric.: Pravilnom prehranom do zdravlja

Nakon predavanja – besplatno mjerenje tjelesne težine, tlaka i šećera u krvi ! Dođite!

Iskoristite priliku i učinite više za svoje zdravlje; podržate ovu inicijativu i namjeru da djeci ali i odraslima približimo radost aktivnog načina života i potaknemo svijest o prevenciji dijabetesa i važnosti razvoja zdravih životnih navika.

Heroj Grada
Komentari.