POZIV NA NATJECANJE „ISPRIČAJ MI EKO PRIČU"
Objavljeno: 12.04.2016. \\ Vaše vijesti. \\ Rovinj. \\ 445 pregleda \\ likes 5 comments 0

Komunalni servis d.o.o. Rovinj vrši uslugu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada na području grada Rovinja, općina Bale, Kanfanar i Žminj. Već duži niz godina aktivno radi na odvojenom prikupljanju otpada i provođenju raznih projekta zaštite okoliša.

Ovim putem želimo uključiti korisnike naših usluga na način da dostave primjere iz svoje prakse te iste upišu, fografiraju ili oslikaju u eko foto dnevniku kojeg dostavljamo u prilogu. Cilj nam je dobiti povratnu informaciju kako naši korisnici čuvaju prirodu i okoliš primjerima u vlastitom kućanstvu te iste podijeliti ili predložiti ostalim sugrađanima.

Najbolje radove nagradit ćemo novčanim bonom i prezentirati ostalim korisnicima. Dodijeljuje se novčani bon u iznosu od 2.000,00 kn za potrošnju u Bike Planet-u, novčani bon u iznosu od 1.000,00 kn za potrošnju u trgovini Mediacom, te 2 novčana bona u iznosu od 500,00 kn za potrošnju u Discount-u Valalta. Iznosi su s uključenim pdv-om.

Rok za dostavu ispunjenog eko foto dnevnika je 10. svibnja 2016.g. Eko foto dnevnik se dostavlja na adresu Komunalni servis d.o.o. Rovinj, Trg na Lokvi 3/a. Unaprijed zahvaljujmo na aktivnom sudjelovanju u ovom projektu.

S poštovanjem, Direktor dr.sc. Marko Paliaga

LINK ZA PREUZIMANJA ALBUMA
Heroj Grada
Komentari.