Policija vozaču u Rovinju: Bježi da ti ne opizdim šamarčinu
Objavljeno: 16.10.2014. \\ Crna kronika. \\ Rovinj. \\ 4063 pregleda \\ likes 0 comments 0

Ogorčen postupanjem dvojice policajca u Rovinju, u prilogu šaljem predstavku o postupanju istih. Sporni se događaj dogodio danas, 15.10.2014. Ovo je nekulturno, bezobrazno, krajnje ponižavajuće ponašanje policije uz huliganski vokabular, piše Bernard Štoković koji je predstavku uputio i načelniku policijske postaje u Rovinju.

Predstavku donosimo u cijelosti: Predstavku podnosim zbog neadekvatnog ponašanja policajaca prilikom jutarnje vožnje gradom. Zaustavili su me (bio sam na skuteru) blendajući mi mi, a skoro su se zabili u mene. Nisu ni izašli iz auta van (jer je padala hladna jutarnja kiša) ali su mene držali na kiši, a oni se grijali u upaljenom vozilu.

Na kiši sam morao biti jer inače nebi čuo šta me pitaju. Imao sam sve uredne dokumente. Kad su mi napisali kaznu za vožnju u suprotnom smjeru (pješačka zona) , otrgnuvši list iz bloka, dali su mi papir na kojem je pisala kazna.

Pošto je na predanom papiru falilo nekoliko riječi teksta, zamolio sam ih da mi daju jedan takav papir, ali cijeli, da mogu kaznu pročitati u cijelosti.

Uslijedio je odgovor policajca: Bježi da ti ne opizdim šamarčinu!, piše Bernard Štoković.

Heroj Grada
Komentari.