Pokušao se ubiti zaletjevši se autom niz padinu Limskog Kanala
Objavljeno: 23.03.2014. \\ Crna kronika. \\ Rovinj. \\ 4971 pregleda \\ likes 0 comments 0

Na vidikovcu Limskog kanala sinoć se odvijala prava drama koja je srećom imala sretni završetak. Besparica, nezaposlenost i sve veće nezadovoljstvo, ljude potiče na razne nemile događaje. Tako se sinoć oko 21 sat na Limskom kanalu odvijala prava drama u kojoj si je, muškarac iz Rovinja zbog navodnih financijskih problema, htio oduzeti život slijetanjem automobilom u provaliju.

Srećom, rovinjski vatrogasci nakon zaprimljene dojave odmah su se uputili na mjesto događaja, gdje su na Vidikovcu zaista i uočili muškarca. Muškarac je u trenutku kada je uočio vatrogasce stisnuo gas i krenuo niz padinu. Sreća u nesreći je što se automobil zaglavio na kamenju te muškarac nije uspio ostvariti svoj naum. Vatrogasci su iskoristili taj trenutak te su s vatrogasnog kamiona rastegnuli sajlu i zakačili vozilo i tako spriječili pad u provaliju.

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je navodno prijateljima najavio kako će počiniti samoubojstvo. Automobil se pukom srećom zaustavio na kamenju, u protivnom bi za nekoliko metara završio na još strmijoj padini te bi se strovalio u Limski kanal.

Heroj Grada
Komentari.