Odgođen koncert Opće opasnosti, publika ostala bez povrata novca
Objavljeno: 01.05.2014. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 2132 pregleda \\ likes 0 comments 0

Sinoćnji koncert Opće opasnosti na ATP stadionu u Umagu nije održan, a prema riječima čitateljice Istra News-a, publika je za plaćene ulaznice ostala bez povrata novca i večer je završila u svađi s organizatorom. U nastavku donosimo pismo čitateljice čiji su podaci poznati redakciji.

‘Pišem vam jer ne znam kako bih se drugačije javila u novine i nadam se da će mi se netko odazvati da stanemo na kraj lopovluku. Sinoć 30.04.2014 u Umagu Na ATP stadionu bio je zakazan koncert Opće Opasnosti ,mislim da je baš u vašim novinama bila obavijest da će koncert u slučaju kiše održati u susjednoj dvorani, ali do toga nije došlo.

Priča dalje ide ovako: ja sam sa suprugom došla malo prije 23 sata, kupili smo karte tamo u blizini stadiona i platila sam 120 kn, pitam ja što u slučaju da se odgodi koncert imamo li pravo povrat novca službenica (Sanja) odgovorila mi je naravno da DA, naravno moj muž je račun bacio jer je mislio da mu više neće poslužiti. Ulazimo na stadion, uredno nam kidaju ulaznicu i mi prolazimo, dolazimo na stadion na kojem je bilo možda stotinjak ljudi. U tih pola sata što smo bili dole 3 puta im ozvučenje nije radilo sve dok četvtrti put nije sve riknulo. U tom momentu dolazi na binu organizator VESELJKO V.I.B. ISTRA i govori nam kako nema koncerta Opće opasnosti, da idemo prema izlazu i da će nam vratiti kupon od karte, da će nam karta vrijediti za slijedeći ISTI koncert u istom sastavu, znači ne za Bajagu koji je danas ili Atomsko sklonište već samo za isti sastav koji ne znaju kad će opet biti može biti u 7.mjesecu ili nekad ne zna se kada i GDJE.

Razlog je bila kiša koja u tom vremenu nije ni padala ali je on rekao da za 30 minuta dolazi jaaako nevrijeme (kojeg nije bilo) i da je zbog toga koncert odgođen, a ne zbog ozvučenja koje oni nisu dobro spojili. Izlazimo mi van sa stadiona i odlazim ja po svoj povrat novca jer ne mogu više doći na koncert jer mi nema tko čuvat bebu, a muž radi, da bi mi rekli da oni ne znaju ništa da pričekamo. U međuvremenu službenici se nisu potrudili nazvati organizatora već ga je nazvala neka gospođa na koju se nešto počeo derati, no ona ne odustaje kao i ja i govori mu da neka dođe na blagajnu i tu joj je već urlao da povrata novca nema…. Čekamo mi neko vrijeme, 20 minuta, kad eto njega. Jako ljutit dere se na sve nas koji tražimo POVRAT NOVCA JER USLUGA KOJU SMO PLATILI NIJE IZVRŠENA, a on nama objašnjava ono što sam već navela gore za karte i ne da nikome do riječi čak je tu jednu curu poslao u p…. materinu (oprostite na izrazu) i ja ga zaustavim da se prestane derati i da me sasluša.

KAŽEM JA NJEMU DA MI NE MOŽEMO DOĆI NA SLIJEDEĆI KONCERT KOJI TKO ZNA KADA I GDJE ĆE SE ODRŽATI, A ON MENI DA NJEGA NE ZANIMA, A AKO NE DOĐEMO DA ĆE NAM TEK ONDA VRATITI NOVAC i pokušavam ja njemu objasnit, a i druge žene da nemamo mi mogućnost opet negdje doći, a on se derao da njega ne zanima ako mi nećemo doći onda ništa od povrata i sad ja sva izrevoltirana čekam i čekam i nastavio se frajer derati i kaže on službenici da samo moje podatke zapiše i ničije više kao da će mi poslati poštom, meni ostala u autu osobna onda ništa i tako mi pokradeni otišli jer frajer nije htio vratiti novac koji je imao tamo. PIŠEM VAM U IME SVIH NAS POKRADENIH JER OVO JE BILA ČISTA KRAĐA NA LICU MJESTA.

Heroj Grada
Komentari.