Najbogatija Istrijanka ima 54 godine i ljubi 13 godina mlađeg muškarca
Objavljeno: 26.04.2014. \\ 11297 pregleda \\ likes 0 comments 0

Svaki njezin dolazak na plažu u Miamiju, gradu u kojem živi već nekoliko godina, osvane na internetu i u novinama. To su, doslovno, stotine fotografija lijepe, visoke, vitke plavuše kojoj je teško odrediti godine.

Postoji čak i Facebook profil koji fanovi vrijedno dopunjuju najnovijim fotografskim, pa i video ulovom. U komentarima jednoglasno hvale njezinu savršenu formu, kože bez tragova vremena, trbušnjake, prirodno bujne obline. I svi se šokiraju kada shvate da će Rita Ružić (ili Rusic u talijanskoj verziji njezina prezimena), moćna producentica, bivša glumica i pjevačica i jedna od najbogatijih Hrvatica u svijetu, za manje od mjesec dana proslaviti 54. rođendan. Tako u Studiju Jutarnjeg lista započinje tekst o slavnoj Istrijanki rodom iz Kaštelira.

Pokoji zloban i zavidan komentar izaziva tek činjenica da je pokraj nje, gotovo uvijek, 13 godina mlađi i zgodni dečko Ricardo, piše Studio.

Ricardo je podrijetlom iz Venecuele, bavi se ekološkim projektima, a Ritu ljuti kada ga novine nazivaju njezinim toyboyem. „Jako ga volim jer je prekrasan i iskren čovjek. Ne planiramo budućnost. Živimo svaki dan prepun užitka i međusobnog poštovanja“, rekla je.

Život u Mijamiju odgovara joj jer je taj grad savršena kombinacija opuštenosti i nebrojenih mogućnosti zabave, ali i dobro poslovno kojem se toliko govori, kaže, duguje mješavini gena i fizičkoj aktivnosti.

- Moja majka i danas ima savršenu figuru i lice. Moj otac, koji je umro prije deset godina, bio je u odličnoj formi i u zrelim godinama. No, moram priznati da sam vrlo oprezna. Jedem po savjetima nutricionistrice, vježbam svaki dan, pažljivo njegujem kožu. Nastojim biti smirena, uživati u savršenoj klimi. Ali radim svaki dan, no bez žurbe, bez stresa, rekla je Rita za Studio.

U Miamiju živi i njezina 26–godišnja kći Viktorija, koju je rodila u braku s nekad uglednim producentom Vittorijem Cechi Gorijem. Sin Mario, iz istog braka, koji ima 21 godinu, trenutno živi u Londonu radi studija financija.

Njezina djeca, iako ne govore hrvatski, razumiju jezik, a ona sasvim dobro govori ''po našem'', i na to je izuzetno ponosna. Hrvatski nije zaboravila, iako se kao petogodišnjakinja s roditeljima i starijom sestrom Ljerkom iz Kaštelira, preselila u Italiju.

- Kaštelir je prekrasan gradić. Tamo živi moja mama, a imam još rodbine. Posjećujem ih jednom godišnje. Kada smo se preselili u Italiju bila sam malena pa je to umanjilo šok. Djeca se naviknu brzo. Ali oduvijek sam se smatrala nekako drugačijom. Imam i hrvatsko državljanstvo, ponosna sam što sam Hrvatica i osjećam se kao Hrvatica, a ne Talijanka – rekla je Rita za tv prilog Jutarnjeg lista.

Rita Ružić je novinarki Studija rekla kako će je posao ove zime dovesti i u domovinu. Ne otkriva previše detalja, no kaže, snimit će kratki film, priču o životu svoje rođakinje Antonije Valentić iz Kaštelira koja se događa tijekom 2. svjetskoga rata.

Heroj Grada
Komentari.