Na Istarskom ipsilonu poginuo motociklist
Objavljeno: 11.08.2014. \\ Crna kronika. \\ Rovinj. \\ 3643 pregleda \\ likes 0 comments 0

U teškoj prometnoj nesreći danas oko 8 sati na Istarskom ipsilonu poginuo je muškarac na motociklu austrijskih registracijskih oznaka. Nesreća se desila na dionici Baderna - Medaki u smjeru Pule, a Ipsilon je radi očevida zatvoren za sav promet na toj dionici, te se vozila preusmjeravaju okolnim cestama preko Baderne i Poreča.

Prema neslužbenim informacijama muškarac je na motociklu bio sam, a osim njega u nesreći nije sudjelovao nitko od drugih vozača. Sama nesreća se dogodila na gotovo ravnom djelu autoputa, na oko 300 metara od izlaza prema Medakima. Policija i cestarska služba Bina Istre su na svim čvorovima na tom dijelu i pomažu vozačima prilikom izlaska s autoputa, budući da se od strane Umaga napravio veliki prometni čep.

S druge strane vozila koja su već bila prošla čvor Baderna i naišla na prometnu nesreću, budući da nisu imali drugog izbora, morali su se okrenuti i u suprotnom smjeru vratiti se na čvor Baderna. Naravno, sve to je nadzirala policija i cestari koji su vodili računa o prometu. O dinamici prometne nesreće više nakon očevida prometne policije, a doznajemo da je na teren izašao državni odvjetnik.

Heroj Grada
Komentari.