Na bizaran način pokrali lakovjernu djelatnicu mjenjačnice Natale
Objavljeno: 20.08.2014. \\ Crna kronika. \\ Rovinj. \\ 2936 pregleda \\ likes 0 comments 0

Policijski službenici tragaju za nepoznatim muškarcem i ženom, koji su jučer, 18. kolovoza, u mjenjačnici Natale u ulici Carducci u Rovinju, prevarili 40-godišnju djelatnicu.

Dosad poduzetim radnjama, utvrđeno je da su počinitelji oko 13 sati ušli u mjenjačnicu, nakon čega je muškarac upitao djelatnicu da li mu može pokazati novčanice od 50 eura, obzirom njegov otac skuplja novčanice s posebnim serijskim brojem

Djelatnica mu je pokazala više snopova novčanica, koje je muškarac pregledao, a potom joj ih je vratio. Nakon što su muškarac i žena otišli iz mjenjačnice, djelatnica je posumnjala da je prevarena te je prebrojala novčanice, prilikom čega je utvrdila da nedostaje nekoliko desetaka novčanica.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a policijski službenici poduzimaju mjere traganja za nepoznatim počiniteljima.

Podsjetimo, ista mjenjačnica na rovinjskoj Lokvi bila je meta razbojnika i u listopadu prošle godine kada je muškarac u prijetnju nožem otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Heroj Grada
Komentari.