Koktelsi zvijezde domaće estrade - ekskluzivno predstavljanje i najava novog spota
Objavljeno: 18.05.2014. \\ Događaji. \\ 2026 pregleda \\ likes 0 comments 0

Nakon brojnih uspješnica Koktelsi se spremaju snimiti spot za svoj najnoviji hit "Pusti stres" kojeg izvode u duetu sa Sergiom Pavatom, spot će se snimati slijedećeg tjedna u Istarskim gradovima a povodom toga prvi smo dobili ekskluzivnu snimku sa njihove probe, gdje ujedno i predstavljaju dva nova člana band-a.

Svima već dobro poznata Istarsko-Kvarnerska grupa Koktelsi slijedeći tjedan snimaju spot za najnoviji hit "Pusti stres", za ovaj spot odlučili su iskoristiti sve ljepote koje skriva naš prekrasni poluotok, pa će ga snimati po Istarskim gradovima. Imali smo prilike razgovarati sa frontmenom grupe Nikolom Peršićem o nadolazećem spotu, koncertima, novim članovima,...

Odakle ideja za snimanjem spota po Istarskim gradovima, i koliko smo saznali u jednom poznatom Pulskom club-u? Možeš nam malo više reći o spotu i samoj ideji?

Zadnje vrijeme gledamo razne spotove happya iz svih gradova gdje je glavna poruka ljudima da budu sretni i da bar na kratko zaborave na svakodnevne probleme. Riječ stres ušla je u svakodnevne vokabulare pa smo došli na ideju da napravimo domaću varijantu happya s naslovom pusti stres i da ipak malo pozitivno obojimo ove dane u iščekivanju nove ljetne sezone. Pjesmu smo snimili u duetu sa našim dragim kolegom i suradnikom Sergiom Pavatom pa nam je nekako i ideja pala na to da krenemo snimat spot u Poreču na raznim lokacijama pošto Poreč ima puno sunčanih dana i bit će nam idealan da provedemo tu našu No Stress kampanju. Drugi dio spota snimat ćemo po Puli da u kadar smjestimo prekrasnu Arenu i zlatna vrata te navečer završimo u Aruba pirate clubu gdje ćemo snimiti noćne kadrove večernjeg opuštenog izlaska sa vatrenim plesom i barmenskim show-om.

Predstavili ste dva nova člana u grupi, možete ih predstaviti i našim čitateljima?

Ovogodišnja turneja koja je krenula također pod nazivom "Pusti Stres 2014" osim novih glazbenih brojeva promovirat će i naša dva nova pojačanja: Josip Rubinić - na trubi, Luku Brgića na klavijaturama i na harmonici. To su mladi dečki svježih ideja i kreativnosti koji su svojom pojavom podignuli nivo i scenske i kreativne energije tako da smo s njima kako glazbeno tako i scenski pomaknuli letvicu još korak dalje. Gledajući mnoge bandove svi su nekako isti u istoj nekoj rutini pa smo zato ovime htjeli našoj dragoj publici pružiti svaki puta predstavu koje će se dugo sjećati i prepričavati te predstavu koja će svaki put bit posebna na svoj način.

Protekle tri subote za redom nastupali ste u Istri, publika je bila oduševljena i pohrlili su u velikom broju na svaki vaš koncert. Da li Istra ima neko posebno mjesto u vašem srcu, i kako ocjenjujete Istarsku publiku?

Uvijek naglašavamo da smo mi lokal patrioti zato već 15 godina pjevamo na dijalektu liburnijsko-Istrijanskom pa nije ni čudo da puno nastupamo po Istri. Trudimo se puno da se taj naš domaći jezik i muzika promovira i da ne popustimo pred raznim trendovima koji dolaze od svakuda kako kaže himna "sve se diže što je naše" pa pod tom parolom mi dodajemo "krepat ma ne molat". Svirat ćemo na Istrijanskom dokle god nas ne ukinu :))). Uskoro će bit objavljeni novi datumi ovoljetne turneje "Pusti Stres 2014" di ćemo posjetiti većinu gradova u Istri i uz pomoć naše publike napraviti pozitivnu atmosferu i feštu da pokažemo kako se Koktelsi i Istra vole javno.

Nesmijem zaboraviti da je upravo u Istri osnovan prvi službeni FAN CLUB OriĐiđi koji danas broji oko 500tinjak redovnih članova, koji posjećuju sve koncerte i nama su posebna inspiracija a i motivacija da na svakom koncertu budemo unikatni inspirirani i veseli

Nakon ekskluzivne snimke i intervijua, tri naša najbrža čitatelja nagraditi ćemo najnovijim albumom od Koktelsi pod nazivom "NaNajjače". Sve što trebate učiniti je komentirati na ovu objavu ispod članka ili na Facebooku, a album se podiže direktno od Koktelsi ovog ljeta na turneji "Pusti Stres 2014", gdje ćete imati priliku i za slikanje sa njima. Novosti i datume koncerta pratite na njihovoj web stranici www.koktelsi.com ili njihovoj službenoj Facebook stranici.

Heroj Grada
Komentari.