KOKTELSI - Ludilo može početi, predstavljanje novog spota [VIDEO]
Objavljeno: 21.09.2014. \\ Događaji. \\ 965 pregleda \\ likes 0 comments 0

Krv nam je vrela u žilama vri jednom se živi, živili mi... Poručuju Koktelsi dok novim spotom pozivaju u noćno ludilo!

Danas službeno kreće premjera spota i pjesme grupe KOKTELSI za pjesmu "Ova je noć počela"! Brzog i zaraznog ritma, zasigurno će odmah sve osvojiti energijom i tekstom te će postati prava himna za zagrijavanje prije svakog izlaska!
Plesat će mnogi uz ovaj hit i s njime dočekati zoru te uz putnu planirati novi izlazak! Spot je sniman u velikom video studiu "Uriel" u Rijeci a miksan u "Art&Co" studio London pod režiserskom i snimateljskom palicom Luke Stembergera koji je snimao video spotove za brojne strane zvijezde te reklamne kampanje za poznate časopise! Ovo nam je bio jedan svojevrsni experiment rekao nam je Nikola Peršić jer smo koristili virtualne kadrove raznih pozadina, inspiracija za garderobu spota je bila u filmskim superherojima i raznim likovima sa velikog platna koje i inače rado nosimo na našim live nastupima. Spot je energičan, vedar i pozitivan u svakom pogledu te brzom izmjenom kadrova i šarenih pozadina te šarolikim outfitom potiče na ples i zabavu!
Službena premjera spota bila je ovu subotu u ponoć na youtubeu, i društvenim mrežama samo rijetki i najvjerniji FANovi moći će ga vidjeti nekoliko sati prije svih. Pjesma već putuje eterima hrvatskih radija, već od ponedeljka promocija spota na svim lokalnim televizijama i na CMC-u

Vesela ekipa Koktelsa sa prekrasnom Klaudiom Beni na čelu uz ovaj novi video uradak poručuju...
Zabava može početi!

Heroj Grada
Komentari.