Istra prikuplja pomoć za nastradale u poplavama
Objavljeno: 19.05.2014. \\ Vaše vijesti. \\ 1300 pregleda \\ likes 0 comments 0

Katastrofa koja je zadesila Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te istočne djelove Hrvatske, nije ostavila ravnodušnom ni stanovnike najvećeg hrvatskog poluotoka.

Tako rovinjski Crveni križ svakodnevno do 18 sati u svojim prostorijama u ulici De Amicis, prima pomoć za najpotrebitije. ''Odmah smo se uključili u akciju prikupljanja hrane i ostalih namirnica potrebnih za pomoć najpotrebitijih. Prikuplja se konzervirana i trajna hrana, hrana za djecu, higijenske potrepštine su najtraženije, odjeća, obuća i posteljina'' rekla je ravnateljica gradske organizacije Crvenog križa Rovinj, Ana Čižić.

Također svakodnevno do 20 sati, pomoć za poplavljena područja tijekom cijelog ovog tjedna prikuplja i pulski Crveni križ u Mažuranićevoj 5.

Pulska Udruga živi zid na ulazu u zgradu Rojca u Puli prikuplja pomoć za stanovnike poplavljenih područja, uz to kad je riječ o Rovinju, priloge možete svakog dana dostaviti i u Pekarskoj ulici u prostorijama Bošnjačke nacionalne manjine te od danas pa sve do srijede od 15:30 do 20 sati na glavnom rovinjskom trgu točnije u prostorijama IDS-a.

Heroj Grada
Komentari.