Istina o Party-u 'Parking Monvi Rovinj'
Objavljeno: 19.06.2015. \\ Događaji. \\ Rovinj. \\ 4382 pregleda \\ likes 0 comments 0

Nepoznati kreativni korisnik društvenih mreža nedavno je pokrenuo Facebook Event putem kojeg poziva (27.6.2015) sve zainteresirane na Party ispred bivšeg zabavnog centra 'Monvi' u Rovinju. Svoj dolazak potvrdio je veliki broj ljudi, no kako bi ispravno informirali naše građane upitali smo nadležne instiucije da li je moguće da se tako nešto uskoro održi na navedenoj lokaciji !?

Svatko (kao i mi) će priznati da se radi o vrlo kreativnoj ideji koja ukazuje na to da u Rovinju nedostaje zabavnih ponuda. No moramo obavijestiti sve naše čitatelje da informacije koje nam stižu od strane Policije i nadležnih Gradski instituciju ukazuju da se radi o parking mjestima koji se naplaćuju gostima Hotela, te da je zbog istog razloga manifestacija zabranjena i zakonom kažnjiva. Za očekivati je da će 27.06. Policija kontrolirati navedenu parking površinu.

Još jednom pozdravljamo ovu kreativnu inicijativu 'naroda', i sigurni smo da će naše Gradske institucije uzeti u obzir slične zahtjeve i potrebe mladih. (RN)

Heroj Grada
Komentari.