IDS Rovinjštine uručio donaciju od 7.733,00 kuna dječjem vrtiću „Neven“
Objavljeno: 19.11.2014. \\ Vaše vijesti. \\ Rovinj. \\ 920 pregleda \\ likes 0 comments 0

Nakon što je humanitarna akcija Kluba žena IDS-a „Hodanjem do zdravlja – Camminando verso la salute“ polučila odlične rezultate u Rovinju, članice Kluba žena Rovinjštine, zajedno sa sponzorima akcije, posjetile su predškolsku ustanovu i jaslice „Neven“ kako bi uručile donaciju.

Sveukupno je donirano 7.733,98 kuna za kupnju sportskih rekvizita za novi dječji vrtić na Valbruni. Prikupljenim sredstvima, u dogovoru sa ravnateljicom ove predškolske ustanove Sandrom Orbanić, kupljena su lopte, obruči i drugi sportski rekviziti.

- Sudjelovalo je 120 osoba, a možemo reći da su veliki hodali da bi donirali malima. Donacija sportskih rekvizita dječjem vrtiću doprinijeti će daljnjem bavljenju sporta i rekreacije vrtićkoj djeci te podlogu za kvalitetniji život i razvoj naše djece u ovom društvu jer je to jako važno za njihovo zdravlje, rekla je tom prigodom glavna tajnica Kluba žena Rovinjštine i koordinatorica gore navedene akcije Marinela Bašić. - Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli našoj akciji, i hodali sa nama, te sponzorima koji su omogućili kupnju sportskih rekvizita: AGP d.o.o. vlasniku Đinu Perkoviću, Poljoprivrednom obrtu "Vivoda" vlasniku Davoru Vivoda i obrtu Hidrauliks Cvitić, vlasniku Vladu Cvitiću.

Mališani iz vrtića su za tu prigodu priredili prigodni program plesa i pjesmi, a članice KŽ Rovinjštine su u znak zahvalnosti dobile na poklon predivnu sliku koju su im djeca oslikala.

Heroj Grada
Komentari.