IDS podržava kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika
Objavljeno: 23.09.2014. \\ Politika. \\ 609 pregleda \\ likes 0 comments 0

IDS će podržati kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika Republike Hrvatske, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj sjednici Savjeta IDS-a u Pazinu.

Kako je javnost obavijestio IDS, članovi Savjeta IDS-a ustvrdili su da se predsjednik Josipović tijekom svog sadašnjeg mandata zalagao za politike i reforme koje u potpunosti odgovaraju programu IDS-a.

– U predsjedniku Josipoviću imamo otvorenog i istinskog partnera koji razumije potrebe i interese građane Istre, a želja nam je da se ova suradnja nastavi kako bi i dalje svojim autoritetom i radom pomogao ubrzati razvoj naše regije, istaknuo je predsjednik IDS-a Boris Miletić te je nadodao:

– Posebno cijenimo predsjednika Josipovića kad se zalaže da Istra zaslužuje biti zasebna regija, jer time dokazuje da uvažava sve istarske posebnosti te da je prepoznao naš potencijal za ubrzani razvoj.

Vjerujemo da će predsjednik Josipović, ukoliko bude izabran, nastaviti zalagati za decentralizaciju Hrvatske i stvaranja konsenzusa oko nužnih promjena i reformi.

Tijekom sadašnjeg mandata predsjednik Ivo Josipović obnašao je svoju dužnost na odgovoran, uspješan i uzoran način. Ivo Josipović je prijatelj Istre, a građanke i građani naše regije nisu pogriješili kad su ga podržali s rekordnih 83,37 %, zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Podsjetimo, IDS je u veljači ove godine među prvima podržao Josipovićevu kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske, a sinoćnjom odlukom Savjeta podrška je i službena.

Heroj Grada
Komentari.