Hamdija završio u ćeliji jer je prijetio 39-godišnjakinji i oštetio joj auto
Objavljeno: 24.10.2014. \\ Crna kronika. \\ Rovinj. \\ 2961 pregleda \\ likes 0 comments 0

Žrtva je policiji rekla da joj Hamdija Seferović prijeti dulje vrijeme, a prijavila ga je nakon subotnjeg sukoba u kojoj joj je oštetio auto.

Kako oštećena tvrdi, Seferović joj je prijetio duže vrijeme, ali situacija je eskalirala u subotu u večernjim satima kada je nakon verbalnog sukoba u zagrebačkoj Dubravi 39-godišnja zvijezda realityja u naletu ljutnje oštetio parkirani peugeot.

Na automobilu nije nastala veća šteta, tek manje udubljenje, ali uznemirena gospođa upomoć je pozvala policiju koja je Hamdiju Seferovića privela i ispitala, a nekoliko dana poslije isto je učinio i sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor da ne bi utjecao na svjedoke dok traje istraga. U kakvoj je Seferović vezi sa žrtvom prijetnji, kojoj je te subote pokucao na vrata, zasad je nepoznato.

Pobjedniku Big Brothera ovo nije prvi izgred. U kolovozu 2010. u Umagu je pretukao Nevena Ercega. Na parkiralište noćnog kluba došao je, kako kaže, da bi smirio situaciju jer su se potukli Hamdijini prijatelji i nekoliko mladića koji su njegove prijatelje zamolili da s poklopca motora njihova auta udalje mladu Romkinju. Seferović se tada pravdao da je želio izbjeći incident, ali da ga je jedan od "protivnika" svom snagom udario u leđa, a on se okrenuo i pljusnuo ga, što je preraslo u masovnu tučnjavu.

Osim sumnji da je počinitelj kaznenog djela, Seferović je bio i žrtva 2009. kada su mu lopovi ispremetali kuću u Dubravi te ukrali novac i zlato u vrijednosti od 100.000 kuna.

Heroj Grada
Komentari.