Gdje se možemo zabaviti ovaj vikend
Objavljeno: 16.05.2014. \\ Događaji. \\ 1090 pregleda \\ likes 0 comments 0

Treći po redu vikend u petom mjesecu pun je novih evenata na poluotoku. Donosimo Vam kratak pregled događanja u Istri i mjesta dobre zabave.

Petak (16.05.) : U Merikane bar u Modrušanima nastupa Edi Maružin iz Gustafa sa svojim bandom Oštarija Ćuk, dok je u Labinu u Design Caffeu Jack Party sa poznatim DJ Nikolom iz Kukurini. U Banjolama u Havana baru očekuje Vas dobra zabava uz band. Za onih željnih dobrih ritmova strane i domaće glazbe putevi vode u Vrsar, u mjesto poznato po dobroj zabavi, Clubu Casanova gdje ovaj petak nastupa FunBox Band.

U subotu (17.05.) vijest dana je zatvaranje zimske sezone Jolly Cluba u Butorima kraj Tinjana. Party zatvaranja bit će obilježeni besplatnim pićima od 5 do 6 sati. U Poreču Ski Lift Poreč klub za vodene sportove organizira dnevno natjecanje u vodenom skijanju i padobranstvu gdje će svi avaturisti i adrenalinisti doći na svoje. Navečer se obiljžava Dan Općine Tinjan u Caffe Baru Time Out uz DJ-a Nikola z Kukurini. U Vrsaru club Casanova organizira Red party uz puno Votke i dobrih ritmova DJ-a Marka Londera. Niti Puležani nisu pošteđeni dobrih ritmova, smijeha i zagarantirane zabave, naime u Aruba club-u se održava EDM party uz DJ Matteo E i Antitodor stand-up koji počinje u 21h.

Događaje u Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku “Noćni život u Istri”, možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.