Eventi u Istri ovog vikenda
Objavljeno: 18.06.2014. \\ Događaji. \\ 1932 pregleda \\ likes 0 comments 0

Predzadnjii vikend u šestom mjesecu ima posebnu uvertiru jer naša reprezentacija igra najvažniju utakmicu za svjetsko nogometno prvenstvo protiv Kameruna gdje se odlučuje da li smo ili nismo. Igra nam samo pobjeda s obzirom da su Brazil i Mexico igrali izjednačeno. Pročitajte pregled svih evenata od srijede do subote.

Srijeda (18.06.) je najbitniji dan: utakmica koju čekamo danima nakon Brazil - Hrvatska. Kamerun - Hrvatska. Utakmica važna za prolaz dalje svjetskog prvenstva gledati će se gotovo u svakom kafiću u Hrvatskoj. Gledati će se i u svima kafićim u Istri, a u nekima će biti i koncerti, poput onog NEX benda, a di provjerite sami na karti :P. Utakmica počinje u ponoć, a za nas je važno pobijediti da bi ostali u igri za prolaz dalje. Ne sumjamo da će naši igrači to zgaziti kako treba :). Na našoj interaktivnoj karti smo označili sva mjesta gdje možete pratiti utakmicu uživo prigodnim ikonicama nogometaša, pa provjerite gdje se u vašoj blizini prati tekma. Na vama je samo da pripremite rekvizite i sa prijateljicama ili prijateljima posjetite omiljeni kafić.

Četvrtak (19.06.) U Savičenti u četvtak nastupa Klapa Intrade sa svojim vođom Tomislavom Bralićem. Koncert će se održati u kaštelu Grimani u 21 sat, a gošće: su Klapa Fritule. Ljubitelji klapa će doći na svoje.

Petak (20.06.) Svi koji se nalaze u južnoj Istri mogu svratiti do Vodnjana gdje će u LMC nastupati Carlo Lio i Siniša Tamamović. Vrsarska Casanova ugošćuje Extra Robi and Prco, riječki duo koji oduševljava domaćom glazbom, te naravno dj Marko Londero.

U subotu (14.06.) u Casanovi se održava Red party. Obucite svoje crvene majice i dođite na Votka party u Casanovu. Zabavljat će Vas DJ Corrado. Međutim najveća poslastica u subotu je u Byblosu u 23 sata. A što to? Ljeto i Severina stižu u diskoteku Byblos. Kraljica hrvatske, a možemo reći i ex-Yu estrade otvara ljetnu sezonu Byblosa spektakularnim koncertom koji će dodatno začiniti nadolazeće vruće ljeto na poluotoku uz već bogat ljetni program diskoteke. Ne sumnjamo da Sevkin koncert nećete propustiti.

Istra je prepuna događaja ovaj vikend, ima za svakoga po nešto. U tekstu nismo obuhvatili sve evente, nego smo u kratko saželi gdje se može izaći zato preporučamo da koristite kartu koja se nalazi na vrhu teksta i pronađete event u vašoj blizini koji vam se najviše sviđa. Zabavite se i puni veselja dočekajte dugo toplo ljeto. Ekipa Istranewsa i Ajmo Van Istra želi vam da uživate u ljetu i u SP u nogometu. Ovotjedni moto je Hiža na ženi počiva, a muž sprid televizije :D !

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.