Eventi u Istri ovog vikenda
Objavljeno: 27.06.2014. \\ Događaji. \\ 1809 pregleda \\ likes 0 comments 0

Zadnji vikend u šestom mjesecu donosi nam pregršt kvalitetnih događaja diljem Istre. Pogledajte na interaktivnoj karti i pročitajte gdje je najbolja zabava u vašoj okolici i gdje vrijedi izaći ovaj vikend.

Petak 27.06. - Svi Puljani i Puljanke moći će uživat u prekrasnom koncertu Natali Dizdar u Kaštelu, a kome je pak Jazz draži već standardna odredišna točka je Jazz bar Fiorin. U beach bar Baza imamo otvorenje ljetne sezone uz modnu reviju Anje Stehlik, a Beach bar Barracuda priziva toliko željeno lijepo vrijeme uz Vodku colu i Jack colu na akciji, u disco baru Zen nastupa Jet set band, uz besplatan upad. U Pazinu nastupa SpadaShukar Quartet uz prigodan Gypsy Swing party u buffetu Bunker, a gosti Vrsarske Casanove su The Night Express Band uz DJ Marka Londera luda zabava je zagarantirana do ranih jutarnjih sati. Svima kojima je Mošćenička Draga blizu nemojte propustiti vraćanje u lude 70-te uz DJ Vedrana i Studio 54 u Black & White-u.

Subota 28.06. - Najveći događaj u Istri ove subote je nastup Jelene Rozge u Vodnjanskom LMC clubu. Na najveću i najljepšu open air pozornicu u Istri stiže Dalmatinka koju je publika u cijeloj regiji zavoljela odmah na početku karijere upravo zahvaljujući njezinim zaraznim hitovima, zato nemojte propustiti ovaj event jer dobra zabava je zagarantirana. U Labinu nastupaju popularni zabavljači i apsolutni vladari domaće scene Koktelsi, uz pred grupu Sunglasses band povodom Petrove, a u susjedstvu nastupa DJ Nikola z Kukurini na Labin Open Air Discotheque. Porečki hostel Papalina sprema Reggae & Dub music uz popularne cijene pića, malo dalje u Vrsarskoj Casanovi imamo Havana hot summer party. U Puli imamo još i FUTURE NATURE - ELEMENTS 2015 promo party vol.1 na Fort Punta Christo. Svi zaljubljenici u lik i djelo Marka Perkovića Thompsona doći će na svoje u Umagu, inače koncert je bio odgođen i na rasporedu je ove subote.

Ovaj vikend je prepun događaja u Istri, i pošto ima puno događaja u tekstu smo napravili samo kratki pregled, zato preporučamo da koristite našu interaktivnu kartu na vrhu. Vremenska i glazbena prognoza za ovaj vikend je odlična, zato okupite društvo i super se zabavite ovog vikenda na našem prekrasnom poluotoku.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.