Eventi ovog vikenda
Objavljeno: 29.05.2014. \\ Događaji. \\ 2062 pregleda \\ likes 0 comments 0

Zadnji vikend u petom mjesecu nosi nove evente diljem Istre. Donosimo Vam pregled svih događanja na poluotoku za četvrtak, petak i subotu.

Četvrtak (29.05.) : U clubu Epoca u Poreču održava se humanitarni koncert za žrtve poplava u Slavoniji. Veliko srce Istrijana i ovaj puta je pokazalo koliko je važno biti solidaran kad je najpotrebnije. Epoca i Act positive duo uključuju se u veliku humanitarnu akciju pod nazivom " Hravatska pomaže". Sve što trebate je doći u četvrtak u 21:00 u Caffe bar "Epoca" u Poreču i uživati u glazbi. Poplavljenim područjima pomagati će se pozivom na broj 060 9011 za što će se dobiti pjesmu po izboru i rakiju. Nadamo se da će posjetitelji biti u što većem broju.

Petak (30.05.) : U petak svi putevi vode u Vrsar gdje se održava Fisherman’s Party u klubu Casanova. Puno odlične glazbe i idiličnu atmosferu ovog petka osigurati će već svima dobro znan resident DJ Marko Londero. Ukoliko se nađete u Novigradu možete posjetiti Pirate Party u clubu Pirate Bay gdje Vas očekuje mnogo iznenađenja. U Rovinju se održava veliki humanitarni koncert za pomoć Muhamedu nastupaju T.B.F., The Night Express & Dream Project. Za sve Puležanke i Puležane čuvali smo za kraj kao šlag na tortu pravu glazbenu poslasticu, ponovno se u Pulu vraćaju ludi, neponovljivi Koktelsi i to u Arubu. Po najavama i velikom odazivu da se naslutiti da će biti nezaboravno u Arubi, pa ako se zateknete u blizini bilo bi šteta to propustiti. A ako više preferirate Uljanik i tvrdi rock, tamo će vas dočekati Gustafi veterinari. A petak je samo uvod u još bogatiju subotu.

U subotu (31.05.). Ove subote 31.5.2014 u Vrsaru je veliko otvorenje ljetne sezone u beach baru Dyonis. Dyonis je grčki bog vina, pijanstva i zabave, stoga svaka riječ kako bude u Dyonisu je suvišna. Još jedan odličan party u The Baru Žminj je garantiran. U Žminj dolaze dva DJ-a, očekuje vas mnoštvo nagrada koje će se djeliti tokom večeri, a za poseban ambijent sprema se poseban Light-Laser show. Agencija Porto Bussola Poreč organizira blueserski event i ugodno druženje u biker campu u Atoncima povodom preuzimanja dirigentne palice za daljnji rad bikercampa. Tijekom dana biti će organiziran i malonogometni turnir na betonskom igralištu u Antoncima. Zabavljat će novopečeni blues band Blues Brajders, a pozvani su naravno svi ljudi dobre volje. Niti Puležani neće biti lišeni dobre zabave u subotu, Aruba ponovno sprema pravu glazbenu poslasticu, a u goste im dolaze TRI GAMES live band, ludi provod je zagarantiran.

Ostalo je samo da izađemo van i družimo se s prijateljima i obitelji na mjestima koje smo Vam predložili i gdje je najluđa zabava. I još jedan apel: budimo solidarni koliko tko može za sunarodnjake u Slavoniji.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.