Događanja u Istri povodom Prvog maja
Objavljeno: 01.05.2014. \\ Događaji. \\ 2604 pregleda \\ likes 0 comments 0

Prvi produženi vikend u petom mjesecu započinje s feštom prvog maja - praznika rada. Očekuje nas veliki broj novih evenata diljem poluotoka. Donosimo Vam kratak pregled događaja u Istri, te mjesta dobre zabave i druženja ovog vikenda.

Za prvi maj na Poreštini je velika fešta roštiljanja kao i svake godine na popularnom mjestu Portobušola kraj starog Červara gdje se očekuje i do par tisuća ljudi, a u disco clubu No.1 svira grupa Stars. Za one željne brzine i adrenalina u Motovunu se održava Motovun offroad rally. U malom selu Orbanići na žminjštini održat će se trka s tovarima. Praznik rada proslavit će se i mnogim Istarskim gradovima poput Poreča, Pule, Rovinja, Pazina i drugih.

Petak (2.05.) rezerviran je za Gitarijadu u Anger HC, Dj Mattea koji nastupa u Pulskoj Arubi sa ludim sniženjem cjenama pića, Porečane će zabavljati DJ Marko Londero i Extra Robi & Prco u Casanova beach club.

U subotu (3.05.) se u Svetom petru održava drugi po redu Cica fest, fešta promicanja dobre energije, pozitivnih i druželjubivih tema uz Koktelse i druge zabavljače. U subotu se održava i 19. po redu Marš na Učku humanitarnog karaktera s ciljem promicanja zdravog načina života i pomoći najpotrebitijima. Noćni izlasci su rezervirani za mnogobrojne klubove i to redom Byblos gdje zabavljaju kvalitetni DJ-evi, Jolly Club u Butorima kraj Tinjana, DJ Nikola iz Kukurini u The Baru u Žminju, koncert Rekonstrukcije u La Kabani, ludooo sniženje cijena u Pulskoj Arubi i DJ Matteo biti će za svakoga po nešto i za svačiji džep, i još mnogo toga.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.