Događanja u Istri ovog vikenda
Objavljeno: 12.06.2014. \\ Događaji. \\ 3889 pregleda \\ likes 0 comments 0

Drugi vikend u šestom mjesecu isčekujemo sa posebnim žarom jer naša omiljena reprezentacija otvara svijetsko nogometno prvenstvo protiv Brazila. Pročitajte pregled svih evenata od četvrtka do subote.

Četvrtak (12.06.) je dan bitan samo za jednu stvar: utakmicu koju čekamo mjesecima Brazil - Hrvatska. Najbitnija utakmica otvaranja svjetskog prvenstva gledati će se gotovo u svakom kafiću, ne samo u Istri, nego i u svijetu. Procjenjuje se da će 2 milijarde ljudi pratiti tu utakmicu uživo. Na našoj interaktivnoj karti smo označili sva mjesta gdje možete pratiti utakmicu uživo prigodnim ikonicama nogometaša, pa provjerite gdje se u vašoj blizini prati tekma. Na vama je samo da pripremite rekvizite i sa prijateljicama ili prijateljima posjetite omiljeni kafić.

Petak (13.06.) Svi koji se nalaze u Puli preporučamo da posjete Pietas Juliu jer tamo se održava House mash up & Mojito party, za one kojima je Jazz bliži preporučujemo Jazz Bar jer i ovaj vikend su prepuni događanja. Beach bar SunShine otvara ljetnu sezonu, a Alen Vitasović & Đole Macola rasturaju u Arubi. U središnjoj Istri imamo čak dva primamljiva eventa a to su dani općina Gračišće i Grožnjan. Vrsarska Casanova ugošćuje Fanbox band i DJ Marko Londero, zabava je zagarantirana do ranih jutarnjih sati.

U subotu (14.06.) u Casanovi se održava Black party. JAGERMEISTER is back again!! Uz Jegermaister zabavljati će Vas DJ Gogo. Povodom dana Verude, mjesni odbor Veruda te caffe bar City Caffe organiziraju prvi ovogodišnji OPEN AIR DISCOTHEQUE party BEACH EDITION. Najjači event u subotu je otvorenje LMC u Vodnjanu. A za otvorenje će Vas zabavljati dalmatinski slavuj Dražen Zečić. Ulaz je slobodan, na Vama je samo da dođete i da se zabavite. Svima kojima je draža Pula za subotnji izlazak izdvajamo otvorenje ljetne sezone u beach bar-u Pachino, Slurp! Festival ili vodka party u Kolumbu. Ako ste veliki fan i ljubitelj lika i djela popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona onda je vaša subotnja stanica Umag, gdje se najavljuje njegov spektakularni koncert (Prijelomna vijest: Koncert Thompsona odgođen je na 28.06. zbog lošeg vremena).

Istra je prepuna događaja ovaj vikend, ima za svakoga po nešto. U tekstu nismo obuhvatili sve evente, nego smo u kratko saželi gdje se može izać zato preporučamo da koristite kartu koja se nalazi na vrhu teksta i pronađete event u vašoj blizini koji vam se najviše sviđa. Zabavite se i puni veselja dočekajte dugo toplo ljeto. Ekipa Istranewsa i Ajmo Van Istra želi vam da uživate u ljetu i u SP u nogometu. Moto za idučih mjesec dana: Dečki na kauč, a žene po pive :)!

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.