Događaji u Istri ovog vikenda
Objavljeno: 05.06.2014. \\ Događaji. \\ 2142 pregleda \\ likes 0 comments 0

Prvi vikend u šestom mjesecu donosi nam pregršt novih događaja u Istri. Pročitajte pregled svih događanja na poluotoku.

Petak (06.06.) U Poreču počinje “Poreč Rise UP”, nova fešta koja se organizira u Poreču. Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up 2014. najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar u kojem gostuju svjetske glazbene zvijezde, a prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg Rise Up-a je američki glazbenik svjetske slave Shaggy, nakon kojeg će nastupiti Jidax i Tara Mc Donald te Kiril Djaikovski. Osim njih veliki nastup se očekuje i od glazbenice Inne u petak za zagrijavanje, koju znamo iz dueta sa Davidom Guettom. Iz Pulskog Havana bara odzvanjat će pjesma podrške našim vatrenim reprezentativcima koji zadnju pripremnu utakmicu igraju protiv Australije, a pjesmu će predvoditi Vale live music i svi prisutni u baru, a ako vam je pak Jazz stil bliži onda već standardno u Jazz baru Fiorin ćete pronaći svoje utočište. A kao šlag na kraju čuvali smo pravu glazbenu poslasticu za sve alternativce i to u Pazinu u buffetu Bunker gdje će nastupiti The Milicija ilitiga tribute band grupe The Police.

U subotu (07.06.). imamo susret Bikera u Novoj Vasi, a zabavljati će Vas nekoliko bendova od kojih je najpoznatiji Zabranjeno Pušenje. Ako ste ipak bliže Pazinu posjetite dane Julesa Verna u Pazinskom kaštelu gdje zagarantirana zabava za one avanturističkog i umjetničkog duha, zabavljat će nas etno skupina Veja, a sve one koji požele i izać u Pazinu mogu svratiti kasnije do buffeta Bunker gdje nastupa Škotski funky band The Foo Birds koji svira autorske skladbe u funky soul maniri. Malo dalje od Pazina, u Žminju u The Baru nastupa DJ Nikola z Kukurini, dok je u Medulinu otvaranje beach barra Barracuda. Ko se nađe u Puli od starije ekipe može posjetiti susret generacija u klubu Uljanik gdje će sigurno biti dobra vibra za dobra stara vremena. Posebno bi naglasili i event pod nazivom “Pula charity rave” u Šišanu gdje će nastupiti razni glazbenici, a prihod od simboličnih ulaznica namjenjen je poplavljenim područjima. Pomidor beach bar ugošćuje Petra Diminića, a u Grožnjanu imamo live svirku Mattea Laganisa i super cool povoljne cijene Jack-cole.

Istra je prepuna događaja ovaj vikend, na vama je samo da odaberete gdje se želite zabavljati, skupite veselo društvo i krenete u ludi provod, jer zabava i dobro raspoloženje je zagarantirano. Vremenska prognoza za vikend je odlična i bez kiše, pravi je trenutak da izađete, zabavite se i puni veselja dočekate dugo toplo ljeto.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.