Događaji u Istri drugog vikenda u sedmom mjesecu
Objavljeno: 11.07.2014. \\ Događaji. \\ 2444 pregleda \\ likes 0 comments 0

Drugi vikend u sedmom mjesecu donosi nam kao cijeli tjedan - Kišu. Bez obzira na kišu ne staje Istra u ljetnim radostima i zabavi. A od kiše neće bit ništa, možemo samo narasti još koji cm. Nogometno se prvenstvo bliži kraju, imamo finale i utakmicu za treće mjesto još za pogledati. Ako ste ful u SP onda brzo u neki obližnji kafić i pivu na radost. Ipak za svaki slučaj pogledajte na našoj interaktivnoj karti i pročitajte gdje je najbolja zabava u vašoj okolici ovaj vikend.

Ovaj nam je sedmi mjesec počeo na neočekivan način sa puno kiše, tuče i oblaka, ali svejedno su vrućine uobičajene i izražene na cijelom poluotoku. Bez obzira na kišu, očekuju nas večernji ludi provodi uz mnoštvo koktela i dobre glazbe. Oni željni nogometa i pive doći će na svoje u gotovo svakom kafiću. Izdvojit ćemo Vam nekoliko većih evenata u subotu. Oni željni elektroničke glazbe doći će na svoje uz DJ-a Sashu Lopeza u LMC klubu. Njegove pjesme svi znamo, a potovo jednu: All my people on the floor, party all night.. Možemo reći da je to ideja našeg projekta. U Labinu se susreću klape po 8. put, dok u Byblosu nastupa popularna Colonia, a i Caasanova ima štošta za ponuditi svojim gostima. U Galižani na tradicionalnoj fešti "Galižanska noć" zabavljat će nas jedni od najboljih domaćih zabavljača, a to su jedni, jedini i neponovljivi Koktelsi. Kamo god budete otišli želimo Vam ugodnu zabavu gdje i skim god išli.

Nastavljamo s dobrom praksom pa jedna misao za kraj: “Ča je žešći tempura, manje dura”. Ljetni pljuskovi su brzi, brutalni ali kratko traju, a tako će se i ova kiša brzo povući i prestati. Ono što želimo reći, i da kad imate probleme i brige, oni će proći, jer treba uživati u životu i iskoristiti svaki dan, najbolje moguće. Uživajte i samo pozitiva.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.