Događaji u Istri četvrtog vikenda u osmom mjesecu
Objavljeno: 22.08.2014. \\ Događaji. \\ 2269 pregleda \\ likes 0 comments 0

Predzadnji vikend u osmom mjesecu donosi nam savršeno vrijeme za dobar izlazak i provod. Ugostitelji diljem ljepe naše Istre pobrinuli su se da vam daju razlog da ne ostanete u kući, nego da izađete van i ludo se zabavite. Provjerite na našoj interaktivnoj karti događanja gdje vrijedi izaći ovaj vikend.

Vremenska prognoza nam se napokon nasmješila, iskoristimo još ovo malo ljeta šta nam je ostalo i ludo se zabavimo. Početi možemo već danas, a nastavljamo sutra i u nedjelju. Neka ludnica predzadnjeg vikenda u osmom mjesecu započneeeee :). Zamolili bi vas da odvojite pola minute svog vremena i odgovorite na kratka pitanja u nastavku, trudimo se biti što bolji možemo ali bez vaših iskrenih odgovora nema napretka i poboljšanja, svako nam je mišljenje važno. Ako ne vidite ispravno anketu možete kliknuti OVDJE i biti ćete automatski preusmjereni na anketu.

Nakon uspješno popunjene ankete kliknite iznad na gumb "Pošalji" da bi se vaši odgovori spremili. Hvala!

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.