Događaji u Istri
Objavljeno: 04.07.2014. \\ Događaji. \\ 2629 pregleda \\ likes 0 comments 0

Prvi pravi vrući, ljetni vikend u sedmom mjesecu započinjemo na isti euforičan način. Nogometno je prvenstvo još uvijek u tijeku, ali se utakmice ne igraju svakog dana tako da nemate izgovora za ostajati doma i ne izaći. Pogledajte na našoj interaktivnoj karti i pročitajte gdje je najbolja zabava u vašoj okolici i gdje se fešta ovaj vikend.

Ovaj ćemo tjedan biti malo drugačiji sa našim člankom. Ljeto je i moramo i mi malo uživati u suncu i moru tako da nas shvatite. :) Na poluotoku se otvaraju razni beach barovi i vrijeme je kasno večernjih ludih provoda uz mnoštvo koktela i glasne muzike. Oni željni nogometa i pive doći će na svoje u gotovo svakom kafiću. I ovog su vikenda tu sve prisutni Casanova Beach Bar u Vrsaru, Aruba u Puli, Pietas Julia i drugi sa svojim eventima. Međutim, moguće je i posjetiti neke koncerte ovog vikenda. Tako u Žminju u petak nastupaju tamburaši u starkama, iliti Mejaši, a samo dan nakon, na istom mjestu nastupa mladi Replay Band. Oni željni roka doći će na svoje u LMC clubu gdje nastupjau Bajaga i instruktori. Za one koji polude na elektronsku glazbu toplo preporučamo club Byblos i koncert Fatboy Slima poznatog svjetskog glazbenika, ekskluzivno u Byblosu. Nećemo više nabrajati evente jer je pretoplo za to :) . Želimo Vam ugodnu zabavu gdje i skim god išli.

Kao i svaki do sad i ovaj vikend je prepun događaja u Istri. Toplo preporučamo da koristite našu interaktivnu kartu na vrhu. I jedna misao za kraj: “Dalje biš ga hitija nego posla”. I nas bi ste sad dalje hitli nego bilo di poslali da delamo jer smo lakodelci. Uživajte i sjetite se da svaki dan iskoristite do kraja. Do sljedećeg tjedna.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.