Događaji ovog vikenda u Istri
Objavljeno: 18.07.2014. \\ Događaji. \\ 2280 pregleda \\ likes 0 comments 0

Nakon tolike kiše proteklog tjedna pitanje je dali joj je došao kraj, je li konačno počinje ono pravo pakleno ljeto? Svi se mi to pitamo, ali nečemu je sigurno došao kraj. To je svjetsko prvenstvo u Brazilu koje je predstavilo novog svjetskog prvaka Njemačku. Njemačka je zasluženo pobijedila i pokazala pravu dominaciju njihovog stila nogometa, punog discipline, trke, bez filozofiranja i silovanja lopte. Odigrali su pravo njemački i u finalu pobijedili Argentince koji su letjeli na krilima Messija, Di Marie, Higuaina i društva do finala. A što bi bilo da Higuain nije zapucao 150 postotnu priliku u prvom poluvremenu? To je bilo treće finale na SP između Njemačke i Argentine nakon ‘86 i ‘90 kad su jednom pobjedili Argentinci na krilima najvećeg Diega Maradone, no drugi puta Maradona nije uspio pa su pobjedu odnesli Njemci. Nogometni svijet je ovog puta očekivao od Messija da ulovi Argentinu za ruku i povede je u nogometni raj no nije uspio. Ovo mu je bila prilika da uzme jedini trofej koji mu nedostaje u svojoj svemirskoj karijeri i da konačno pokaže svijetu tko je bolji: Messi ili Maradona. Bez obzira na kraj SP, nije kraj zabave i fešte u svijetu, pa tako ni u Istri. Pogledajte na našoj interaktivnoj karti i pročitajte gdje je najbolja zabava u vašoj okolici ovaj vikend.

Sredina sedmog mjeseca je paklena. I vruća, jako vruća. U poreču u Hostelu Papalinna osoblje hotela organizira tri eventa za sve željne drugačijeg provoda u četvrtak, petak i subotu. Ako ste željni fešte u unutrašnjosti, u Pilatima kraj Karojbe organizira se fešta Sv. Marine. Maškare su samo u veljači? Tako ne misle u Byblosu koji organiziraju ovog vikenda svaki dan Carnival party. Casanova u Vrsaru organizira koncert velikog Mladena Grdovića koji je prošle subote odgođen zbog lošeg vremena. U Rovinju se otvara novi klub uz Sašu Matića, a LMC Vodnjan u isto vrijeme mami pripadnice ljepšeg spola na koncert Željka Joksimovića. VIŠE O KONCERTU U LMC KLUBU

Misao za ovaj vikend: “Ko žetvenjaka lije kiša, palenta se dobro miša.” Padalo je puno kiše ovog mjeseca i čini se da će biti puno žetve, ali mi ćemo preživiti i sa malo manje žetve samo da imamo zaslužene vruće ljetne radosti. Uživajte i hranite se zdravo, i naravno uvucite trbuh! ;)

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.