Događaji ovog vikenda
Objavljeno: 25.04.2014. \\ Događaji. \\ 1394 pregleda \\ likes 0 comments 0

Zadnji vikend u četvrtom mjesecu donosi sa sobom veliki broj novih evenata diljem poluotoka. Donosimo Vam kratak pregled događanja u Istri i mjesta gdje je zagarantirana dobra zabava.

Današnji petak (25.04.) na Poreštini je zasigurno rezerviran za Club Casanova koji otvara svoja vrata za ljetnu sezonu 2014, a zabavljat će Vas DJ Luca Montecchi. Puležani će imati priliku posjetiti Arubu gdje se održava brucošijada sa akcijskim cijenama pića, i Havanu bar gdje je svaki petak živo uz one man band Vale uz shootere. Žminjci će imati veselu svirku uz Radio Aktiv bend u The Baru, dok će malo dalje u Kringi nastupati Ivan i Luka u baru Vampire. U Umagu se trenutno održava Umag Spring Festival. Od 17 sati centar zbivanja je trg Slobode, gdje započinje snimanje kadrova za umaški "Happy", te od 18 sati kormilo zabave preuzima DSR Alfa Fit & Friends Zumba Fitness Master Class uz ZES Marinu Lorencin. Glazbeni dio počinje u 20 sati a na pozornici će se izmjeniti tri vrhunska benda.

U subotu (26.04.) zabava u Vrsaru nastavlja se u Casanovi gdje je na redu Fisherman Party pod dirigentskom palicom DJ Marka Londera. Nakon cluba MAGNUS iz Pazina gdje je program održan 5 puta, EXCLUSIVE dolazi u Pulu u ARUBA Club gdje će za dobar plesni ritam biti zadužen DJ JURKI rezident iz cluba PAPAYA na Zrću, a tu je i višestruki pobjednik RED BULL MC BATTLE-a MC AdaM iz Zagreba. Sretnete li tjekom dana kamere na ulicama Umaga, slobodno zaplešite, jer snimanje "Happy" razglednice Umaga se nastavlja. Od 20 sati ponovo se zabavlja uz bendove: "DJEČACI", "BARBARI" i "RADIO AKTIV". Labinjani se uz popularne domaće i strane hitove možete opustiti u dobro poznatom baru Me Gusta.

Događaje u Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri", možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.