Direktor TV Nove: Damir Kajin je neznalica, kukavica i lažov
Objavljeno: 28.10.2014. \\ Politika. \\ 1237 pregleda \\ likes 0 comments 0

Direktor pulske TV Nove Denis Mikolić je u jučerašnjim vijestima odgovorio na mnogobrojne kritike saborskog zastupnika Damira Kajina o tome da je TV Nova stranačka televiziija IDS-a. Pogledajte i sami kako je to izgledalo!

Mikulić je istaknuo da se u 2013. godine u programu ove televizije Damir Kajin pojavio 43 puta, IDS 54, SDP 37 i HDZ 18 puta:

- Naravno, o tome postoji dokumentacija i snimke, stoga odlučite sami jeste li lažov ili neznalica, rekao je Mikolić te nastavio:

- TV Nova obustavila praćenje Kajinovih aktivnosti do njegove isprike. Usprkos našem korektnom praćenju, dok se razračunavate sa svojom bivšom strankom, izjavili ste da su mediji u Istri i TV Nova, korumpirani i da naš program uređuje IDS. Tada smo obustavili praćenje vaših aktivnosti i našu ćete pažnju zaslužiti kad se ispričate za uvredu i neistinu. Zbog sumnje u neistinitost i štetnost vaših izjava i po drugim temama, dok se u Saboru javno ne ispričate djelatnicima, upravi i vlasnicima TV Nove, vaš politički rad neće biti sadržajem našeg informiranja. A i potom Damir Kajin neće uređivati program TV Nove, kao što ni danas to ne čini nijedna druga stranka.

Mikulić je također prozvao Kajina da je lako pljuvati po svemu i svima.

-On je građane ove države koštao do sada preko 7 milijuna kuna. 19 godina u saboru nije odlučio u ničemu, pokrenuo ništa, jedan je od vojske političara koji iz mandata u mandat žive i na račun djelatnika TV Nove i svih drugih koji mogu samo sanjati njegovu plaću. Naši djelatnici svakog dana, subotom i nedjeljom po Istri snimaju, djecu, mlade i stare i sve njihove probleme.

Cijelu izjavu direktora Mikulića možete pogledati u videu ispod.

Heroj Grada
Komentari.