Današnji pregled događanja
Objavljeno: 10.05.2014. \\ Događaji. \\ 1136 pregleda \\ likes 0 comments 0

Prekrasan i sunčan subotnji dan definitivno mami na izlazak, a kako ne biste propustili nešto bitno ovdje smo da vas posjetimo na današnja događanja.

10.05. Drugu godinu za redom Nk Istra 1961 u suradnji sa gradom Pulom organizira nekoć tradicionalnu feštu zeleno-žutu noć povodom završetka prve hrvatske nogometne lige. Program kreće već u 13h na parkiralištu i oko stadiona Aldo Drosina, u caffe baru Samson sve do 15h djelit će se mnoštvo ulaznica uz veselu atmosferu Žuja party-a. Nakon utakmice Istra1961-Dinamo koja je na rasporedu u 15h kreće luda i nezaboravna zabava do kasno u noć uz popularne zabavljače Koktelse. After party protegnuti će se sve do 04h ujutro u Arubi. Ovo je zasigurno event koji ne smijete propustiti ako ste iz Pule, ili okolice jer zabava i dobra atmosfera je zagarantirana.

Ako vam je Žminj bliži ili pak draži, tamo nas očekuje veseli provod u The Bar-u uz Alena Vitasovića i plesačice. Jolly Blue u Butorima kraj Tinjana ugošćuje DJ Petra uz veseli Happy Hour i akcijske cjene pića, a u Kaštelirskoj La Kabani zabavlja nas DJ Robi uz akcijske cijene Bacardi Cole.

Ostale događaje u Istri, Vašoj okolici, ili u Vašem clubu možete najaviti i u grupi na Facebooku "Noćni život u Istri". Također možete nas dodati za prijatelja “Ajmo Van Istra”, događaj će biti dodan i na našu interaktivnu kartu događaja.

Heroj Grada
Komentari.